Tuinideeën en tuininspiratie

Bent u op zoek naar leuke ideeën of inspiratie voor uw tuin? Hieronder vindt u mooie ideeën en foto’s voor een leuke tuin. We hopen dat we met onze tuinvoorbeelden u kunnen inspireren. U kunt meer informatie over een tuin vinden door op de foto te klikken en vervolgens op het kettinkje te klikken. U kunt dan lezen hoe we die tuin ontworpen hebben en welke materialen we gebruikt hebben.

TUINIDEEËN VOOR ACHTERTUIN EN VOORTUIN

U vindt op deze pagina ideeën en inspiratie voor zowel de voortuin als de achtertuin. In het ontwerp en de aanleg van de tuin houden we rekening met uw wensen en voorkeuren. We ontwerpen bijvoorbeeld organische en weelderige tuinen voor mensen die graag in de tuin werken. Mensen die hier echter geen zin of tijd voor hebben, vinden hierboven ook voorbeelden voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Wilt u graag meer informatie over een onderhoudsvrije tuin? Lees dan onze blog met 5 tips voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

TUININSPIRATIE VOOR KLEINE EN GROTE TUIN

We hebben leuke ideeën voor grote tuinen en kleine tuinen. We houden rekening met de ruimte en proberen een sfeer te creëren die past bij de grootte van uw tuin en natuurlijk uw wensen. Hierboven vindt u dan ook enkele creatieve tuinideeën en foto’s voor een kleine stadstuin. Zoals u kunt zien, kunnen we een kleine achtertuin heel gezellig en sfeervol maken. In ons artikel ideeën en tips voor een kleine tuin, vindt u inspiratie en voorbeelden van leuke kleine tuinen. Met een grote tuin heeft u logischerwijze meer mogelijkheden, maar de uitdaging kan zijn om de tuin een goede sfeer te geven. Een goed en passend tuinontwerp is daarom erg belangrijk.

IDEEËN VOOR DE MODERNE OF LANDELIJKE TUIN

Mensen zijn verschillend en dat zien we ook terug in tuinen. Waar sommigen houden van een strakke en moderne tuin, houden anderen weer van een organische en landelijke tuin. Voor de ontwerper van de tuin ligt daarom de leuke taak om een tuin te ontwerpen die past bij de voorkeuren van de mensen. Dit maakt het werk als tuinarchitect zowel leuk als uitdagend.

VAN GELDER TUINEN TUINONTWERP EN AANLEG

Wij zijn een familiebedrijf uit Ridderkerk dat al 4 generaties tuinen ontwerp, aanlegt en onderhoudt. Onze kracht is dat we expertise bieden en ook ervaring hebben met diverse stijlen. Hierdoor kunnen we voor u een tuin ontwerpen die bij u past. We luisteren goed en geven eerlijk advies. U kunt bij ons terecht voor grote landelijke tuinen, maar ook kleine stadstuinen. Meer informatie over onze diensten, kunt u vinden op onze tuinontwerp en tuinaanleg pagina.