Prijswinnende moderne stadstuin in Ridderkerk

Prijswinnende moderne stadstuin in Ridderkerk

Projectbeschrijving

Met dit project hebben we het beste van onszelf laten zien. We houden ervan om een totaalbeleving te realiseren, in dit geval is dat een stadstuin waarin het heerlijk relaxen is. Onze experts hebben hun innovatieve ideeën voor de tuineigenaren mogen uitwerken en uiteindelijk wisten ze een resultaat te realiseren dat de verwachtingen van de klant overtroffen heeft! Dat is nu precies waar onze passie ligt!

Tegenwoordig is de stadstuin steeds vaker de plek waar met goed weer wordt genoten van het buitengevoel. Er worden ook steeds hogere eisen gesteld aan de moderne stadstuin. Een buitenruimte als deze moet multifunctioneel zijn: je moet er kunnen tuinieren, maar ook kunnen relaxen. Vooral dat laatste was bij dit project belangrijk daarom werd deze moderne buitenruimte zo ingericht dat hij zeer onderhoudsarm is. Een ideale moderne stadstuinl!

“De stadstuin is de plek waar maximaal genoten wordt van het buitengevoel!”

We hebben voor onze klant een hardhouten vlonder gerealiseerd die dient als groot terras, dit hebben we mooi afgewerkt zodat de schroeven niet te zien zijn. Dan krijgt je stadstuin een mooie, moderne look die lekker strak oogt! Verder hebben we donkergrijze graniettegels gelegd met het formaat 30 x 90 cm. We hebben deze in een halfsteensverband gelegd. Om deze moderne stadstuin een extra luxe look te geven, hebben we ook een natuurstenen terras gelegd dat doorloopt in de vijverrand.

Om je moderne stadstuin een extra dromerige en natuurlijke look te geven kun je kiezen om een vijver aan te leggen. Onze klant wilde dit graag en dat konden we zeker realiseren! De looks van deze moderne stadstuin zijn vrij minimalistisch, maar de toevoeging van een vijver met koikarpers zorgt voor een Japanse twist. Let ook even op de minimalistische brug over het water. Je kunt hier zo even een rondje lopen als je wilt! Naast de vijver zien we lage muurtjes van gegalvaniseerd staal, als je daar wat kussens oplegt heb je een relaxt bankje om naast de vijver te zitten. Heerlijk om in de avond even een tijdje naar de karpers te turen!

“Naast de vijver kunnen we ’s avonds heerlijk relaxen”

Met de verticaal geplaatste hardhouten planken als tuinmuur, blijven we binnen de minimalistische, moderne stijl. Dan krijgt je stadstuin echt een tijdloze uitstraling! Voor de natuurlijke vibe wordt de tuinmuur afgewisseld met een klimopwand waarin ramen zitten, die zorgen voor een mooie openheid en zo houdt je zicht op het groen achter de wand. Bijzonder is de afwisseling tussen de houten tuinmuur en de wand van verzinkte staalplaten, deze laatste zorgt voor een industriële twist in deze moderne stadstuin. De tuineigenaren zijn er fan van!

We hebben de moderne stadstuin helemaal compleet gemaakt met steeneiken die aan weerszijden van het zitgedeelte zijn geplant. Daarnaast is de combinatie tussen de donkerrode esdoorn en de geelbladige Gleditsia daarachter, een erg mooie toevoeging aan deze moderne stadstuin.

De eigenaren van deze tuin zijn dol enthousiast en wij zijn stiekem wel een beetje trots op het resultaat. Voor advies op maat en de aanleg van je droomtuin kun je altijd bij ons terecht. Van Gelder Tuinen heeft passie voor jouw droomtuin!

 Artikel 2e prijs tuin van het jaar 2012

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Google Reviews
5/5
Trustoo
5/5

Bekijk andere projecten van Van Gelder Tuinen