De verhalen van onze klanten

U kunt de verhalen van eerdere klanten lezen op www.hoveniernederland.nl of op www.allebedrijvenin.nl. Mocht u ook klant worden, dan nodigen wij u van harte uit om ook uw mening te delen! Naast de positieve verhalen stellen we een kritische mening ook op prijs, daar kunnen we immers alleen maar van leren!

“Van Gelder Tuinen heeft bij ons een prachtige (persoonlijke smaak uiteraard) stadstuin aangelegd die exact past bij de wensen die we vooraf hadden en is daarmee een verlengstuk geworden van onze begane grond / keuken. Op mooie dagen is het een extra kamer van het huis, wat een aangename sfeer oplevert. De eigenaar is zeer netjes en denkt mee tijdens het ontwerp en de aanleg. Kortom: wij zijn zeer tevreden en twijfelen geen moment om hen aan te bevelen.”

“We zijn super blij met onze tuin die door René en zijn collega is aangelegd. René is een perfectionist en wil alles tot in de puntjes uitgevoerd hebben. Met resultaat! Ze zijn bescheiden, werken keihard en (ook belangrijk) heel netjes! Erg prettig was dat hij tussendoor regelmatig even vroeg of we tevreden waren, of er zaken anders moesten etc. Dat we halverwege toch nog een bredere border wilden was ook geen probleem. Wij bevelen Van Gelder Tuinen bij iedereen aan en hopen nog heel wat jaren te genieten van onze mooie tuin!”

“De heren Van Gelder hebben zowel de voor- als achtertuin geheel opnieuw ingericht. Een flinke klus die sneller dan verwacht werd geklaard. Het geheel ziet er strak uit. Ik heb zelfs weer zin in tuinieren gekregen. Problemen doen zich altijd wel voor, ook hier. Ze zijn allemaal opgelost.”

“Het was een genot om te zien hoe de gebroeders Van Gelder deze klus aanpakten. Met grote precisie en vakkundigheid werd de geheel nieuwe aanleg gerealiseerd, inclusief schutting. Vakwerk door plezierige vaklui!”

“Vorige week is door de broers Van Gelder een hardhouten schutting geplaatst aan de achterkant van onze tuin. We zijn zeer tevreden over het resultaat! De broers van Gelder zijn harde werkers (werken op een zeer warme dag stug door!) en leveren kwaliteit. Zeker aan te bevelen!”