Verhalen van onze klanten

U kunt de verhalen van eerdere klanten lezen op www.hoveniernederland.nl of op www.allebedrijvenin.nl. Mocht u ook klant worden, dan nodigen wij u van harte uit om ook uw mening te delen! Naast de positieve verhalen stellen we een kritische mening ook op prijs, daar kunnen we immers alleen maar van leren!

Chantal Floot via Google Reviews
Chantal Floot via Google Reviews
februari 2023
Lees verder
Vorig jaar hebben René en Joost mijn voortuin veranderd naar al mijn wensen en dat waren er nogal wat!😃 Het is zo ontzettend mooi geworden! Ik kreeg hierdoor de smaak te pakken en nu zijn zij ook dit jaar begonnen met een project in mijn achtertuin. Dat moet in delen, omdat er ook een tuinkamer gebouwd moest worden. René is hierin zo flexibel met inplannen. Heel fijn, dat hij zo met mij meedenkt en zijn werk zo netjes telkens weer heeft afgeleverd. Hij en zijn collega zijn ontzettend aardig en ze werken keurig en keihard! Ik heb echt geluk gehad, dat ik dit juiste hoveniersbedrijf heb gevonden op internet!👍🏻
Marieke Reijm via Google Reviews
Marieke Reijm via Google Reviews
januari 2023
Lees verder
Ontzettend fijne ervaring met onze tuin in wijk Waterland met deze hovenier. Om drie redenen. 1: Kwaliteit, kennis en kunde zijn meer dan op orde, wat resulteerde in een prachtig, logisch ontwerp en dito aanleg. 2: Belangrijker haast nog, sympathieke mensen die beginnen met luisteren en dan pas met ideeën komen. Op die manier is de tuin precies geworden zoals we voor ogen hadden. 3: Drie weken dagelijks mensen in je tuin, dat kunnen drie heel lange weken zijn. Maar met deze bescheiden, rustige hoveniers met een goed gevoel voor humor was het een feestje om, tussen het thuiswerken door, naar de vorderingen te kijken. Aanrader? Jazeker!
Stephan Kusters via Google Reviews
Stephan Kusters via Google Reviews
februari 2023
Lees verder
Vorig jaar heeft René onze tuin ontworpen en aangelegd. Wij hebben onze wensen bij René neergelegd en heeft daar een mooi ontwerp voor gemaakt, met oplossingen waar wij zelf niet opgekomen waren. Daarna heeft René ook de aanleg van onze tuin gerealiseerd. Hij werkt netjes en volgens afspraak. Gedurende de aanleg zijn er (in overleg) nog wat dingen gewijzigd omdat dit ten goede van het ontwerp kwam. Aan het einde van de werkdag wordt alles netjes opgeruimd zowel in de tuin, als daarbuiten. Het is lastig om de visualisatie van een plat ontwerp naar een echte tuin te maken, maar we waren bij iedere stap weer blij verrast. Kan niet anders dan complimenten geven en zou Van Gelder Tuinen aan iedereen aanbevelen! Binnenkort komt René weer langs om onze tuin weer voorjaar/zomer klaar te maken 😉
LVF van Wieringen via Hovenier Nederland
LVF van Wieringen via Hovenier Nederland
17-10-2015
Lees verder
“Van Gelder Tuinen heeft bij ons een prachtige (persoonlijke smaak uiteraard) stadstuin aangelegd die exact past bij de wensen die we vooraf hadden en is daarmee een verlengstuk geworden van onze begane grond / keuken. Op mooie dagen is het een extra kamer van het huis, wat een aangename sfeer oplevert. De eigenaar is zeer netjes en denkt mee tijdens het ontwerp en de aanleg. Kortom: wij zijn zeer tevreden en twijfelen geen moment om hen aan te bevelen.”
Bouwhuis via Hovenier Nederland
Bouwhuis via Hovenier Nederland
07-04-2015
Lees verder
“We zijn super blij met onze tuin die door René en zijn collega is aangelegd. René is een perfectionist en wil alles tot in de puntjes uitgevoerd hebben. Met resultaat! Ze zijn bescheiden, werken keihard en (ook belangrijk) heel netjes! Erg prettig was dat hij tussendoor regelmatig even vroeg of we tevreden waren, of er zaken anders moesten etc. Dat we halverwege toch nog een bredere border wilden was ook geen probleem. Wij bevelen Van Gelder Tuinen bij iedereen aan en hopen nog heel wat jaren te genieten van onze mooie tuin!”
Ron via Hovenier Nederland
Ron via Hovenier Nederland
28-09-2014
Lees verder
“De heren Van Gelder hebben zowel de voor- als achtertuin geheel opnieuw ingericht. Een flinke klus die sneller dan verwacht werd geklaard. Het geheel ziet er strak uit. Ik heb zelfs weer zin in tuinieren gekregen. Problemen doen zich altijd wel voor, ook hier. Ze zijn allemaal opgelost.”
Jan Nugteren via Hovenier Nederland
Jan Nugteren via Hovenier Nederland
23-08-2014
Lees verder
“Het was een genot om te zien hoe de gebroeders Van Gelder deze klus aanpakten. Met grote precisie en vakkundigheid werd de geheel nieuwe aanleg gerealiseerd, inclusief schutting. Vakwerk door plezierige vaklui!”
Peter Ros via Hovenier Nederland
Peter Ros via Hovenier Nederland
24-07-2014
Lees verder
“Vorige week is door de broers Van Gelder een hardhouten schutting geplaatst aan de achterkant van onze tuin. We zijn zeer tevreden over het resultaat! De broers van Gelder zijn harde werkers (werken op een zeer warme dag stug door!) en leveren kwaliteit. Zeker aan te bevelen!”
Marloes van den Berge via Google Reviews
Marloes van den Berge via Google Reviews
september 2022
Lees verder
Rene van Gelder heeft voor ons een prachtig tuinontwerp gemaakt waarin onze wensen mooi zijn verwerkt. We hadden dit niet zelf kunnen bedenken en waren verrast door dit ontwerp. Onder de leiding van Rene van Gelder is de tuin ook aangelegd. Dit is naar tevredenheid verlopen. Rene staat altijd klaar met advies en nu er een boompje niet is 'aangeslagen' staat de afspraak dat deze boom wordt vervangen zodra het kan (in de herfst). Hartstikke netjes dus. Rene wil kwaliteit leveren en komt zijn afspraken na. Een echte aanrader!
André via Allebedrijvenin
André via Allebedrijvenin
06-06-2014
Lees verder
“Enthousiast geworden over de stijl en de ontwerpen van de tuinen die op de website getoond worden, heeft René na een kennismakingsgesprek een schets gemaakt voor de tuin. Dit sloot precies aan bij de ideeën die ik in mijn hoofd had. Kort daarna is de tuin aangelegd en ben zeer tevreden. Vakkundig aangelegd en dat is terug te zien in het resultaat.”
Diana via Allebedrijvenin
Diana via Allebedrijvenin
23-08-2014
Lees verder
“In de zomer van 2014 hebben Rene en Stefan een moderne stadstuin bij ons aangelegd. Vanaf het eerste gesprek tot het laatste plantje dat de grond inging was het contact erg prettig. Rene heeft een ontwerp gemaakt waarin al onze wensen verwerkt waren. Zelfs tijdens het aanleggen van de tuin zijn voorstellen gedaan om het ontwerp nog mooier te maken. De broers werken keihard en zijn erg vriendelijk. Met het eindresultaat zijn we heel tevreden!”
Stefan via Allebedrijvenin
Stefan via Allebedrijvenin
21-09-2014
Lees verder
“De broers Van Gelder maken lange dagen om de tuin tot in detail strak te krijgen. Ze leveren maatwerk af en zorgen ervoor dat ze zo net mogelijk werken. Communciatie via e-mail en telefonisch ging goed, ondanks hun drukke werkschema. Wij zin heel blij met onze nieuwe tuin!”
Interesse in onze diensten of producten?
Schroom niet om contact op te nemen
Contact opnemen