Tuinaanleg door Van Gelder Tuinen

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan voor particulieren en bedrijven. Door onze ervaring hebben we expertise in verschillende soorten stijlen, zoals moderne en onderhoudsarme tuinen, maar ook bijvoorbeeld in tuinaanleg in landelijke stijl.

Zoekt u ideeën of inspiratie voor tuinaanleg? Kijkt u dan gerust rond op onze website en bekijk de diverse tuinen die wij hebben ontworpen en aangelegd. Als u zelf tuinideeën heeft, dan kijken wij hier ook graag naar en we denken zoveel mogelijk met u mee. Hieronder vindt u tuinaanleg voorbeelden voor verschillende gemeenten waarin wij gewerkt hebben.

Projecten in Rotterdam

Tuinen zijn er in allerlei maten en vormen. Verschillende door Van Gelder TUINEN gerealiseerde voorbeelden daarvan zijn te zien in Rotterdam. Voornamelijk kleine tuinen in het centrum en grotere tuinen in de ruimtelijke buitenwijken. Bekijk onze creatieve tuinaanleg projecten in Rotterdam.

Projecten in Ridderkerk

In Ridderkerk realiseerde hoveniersbedrijf Van Gelder TUINEN tal van buitenruimtes, van design tot natuurlijk en van groot tot klein. Bent u op zoek naar unieke en inspirerende tuinideeën, die op maat zijn gemaakt? Bekijk onze tuinaanleg projecten in Ridderkerk.

Projecten in Hendrik Ido Ambacht

Om inspiratie op te doen, kunt u kijken naar de buitenruimtes die van Gelder TUINEN realiseerde in Hendrik Ido Ambacht. De variatie is groot. Elk huis, elke eigenaar heeft andere wensen. Wij vertalen die naar een uniek creatief ontwerp. Bekijk onze tuinaanleg projecten in Hendrik Ido Ambacht.

Projecten in Barendrecht

Ook in Barendrecht en omgeving is Van Gelder TUINEN actief. Zoals overal hebben we ook hier diverse tuinen in eigen onderhoud. Een tuin is een levend organisme en vraagt nu eenmaal constante sturing. Bekijk onze tuinaanleg projecten in Barendrecht

Projecten in Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel heeft van Gelder TUINEN al diverse mooie strakke tuinen mogen aanleggen. Zowel grote als kleine tuinprojecten zijn door ons gerealiseerd. Bekijk onze tuinaanleg projecten in Capelle aan den IJssel.

Vrijblijvend advies?

Van Gelder Tuinen biedt professioneel advies over tuinaanleg. Van Gelder Tuinen heeft ruim 70 jaar ervaring en kennis van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee om de tuin van uw dromen te creëren.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Begin zelf met uw eigen ontwerp

Wanneer u het laten maken van een tuinontwerp overweegt, doet u er goed aan zelf alvast wat schetsen te maken. Zomaar wat kladjes. Ook is het een goed idee om een en ander in de tuin alvast met wat touw uit te zetten. Dat is goed voor de beeldvorming en dwingt tot nadenken. Dit komt de latere gesprekken met de tuinontwerper alleen maar ten goede.

Over Van Gelder Tuinen

Wilt u een bijzondere tuin waar u met het hele gezin van kunt genieten? Of vooral een functionele tuin, onderhoudsarm en strak vormgegeven? Wat u ook wilt, wij ontwerpen de tuin compleet naar uw wensen. We hebben ervaring met diverse tuinontwerp stijlen variërend van moderne, strakke tuinen tot natuurlijke, organische tuinen. 

Naast het ontwerp van uw tuin zijn we eveneens in staat de tuinaanleg voor u te verzorgen. Verder kunnen we tevens tuinonderhoud en tuinrenovatie uitvoeren. Van Gelder Tuinen is een hoveniersbedrijf dat al sinds 1940 tuinen ontwerpt, aanlegt en onderhoudt. Eigenaar René van Gelder is de vierde generatie van dit familiebedrijf. Geen tuin is voor ons te groot of te klein en voor een ontwerp van bijvoorbeeld een kleine tuin of voortuin kunt u ook zeker bij ons terecht.

Onze visie

In onze visie straalt een goed tuinontwerp rust, eenvoud en vanzelfsprekendheid uit. Liefst bevat een tuin verrassingselementen zoals een haag of heestermassief waardoor de tuin niet in één keer is te overzien. Dat schept spanning en doet de tuin optisch groter lijken. Verharding is een onderdeel dat liefst rust uitstraalt, net zoals de vloer in de huiskamer. Mooie plantenbakken en de juiste tuinverlichting maken de buitenruimte helemaal af. Het begint allemaal met uw wensen. Wilt u uw wensen met ons bespreken?

Interesse in onze diensten of producten?
Schroom niet om contact op te nemen
Contact opnemen