Tuinaanleg door Van Gelder Tuinen

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan voor particulieren en bedrijven. Door onze ervaring hebben we expertise in verschillende soorten stijlen, zoals moderne en onderhoudsarme tuinen, maar ook bijvoorbeeld in tuinaanleg in landelijke stijl.

Zoekt u ideeën of inspiratie voor tuinaanleg? Kijkt u dan gerust rond op onze website en bekijk de diverse tuinen die wij hebben ontworpen en aangelegd. Als u zelf tuinideeën heeft, dan kijken wij hier ook graag naar en we denken zoveel mogelijk met u mee. Hieronder vindt u tuinaanleg voorbeelden voor verschillende gemeenten waarin wij gewerkt hebben.

Projecten in Rotterdam

Tuinen zijn er in allerlei maten en vormen. Verschillende door Van Gelder TUINEN gerealiseerde voorbeelden daarvan zijn te zien in Rotterdam. Voornamelijk kleine tuinen in het centrum en grotere tuinen in de ruimtelijke buitenwijken. Bekijk onze creatieve tuinaanleg projecten in Rotterdam.

Hoveniersbedrijf Van Gelder is ons via via aanbevolen, en wij zijn blij dat wij hen gevraagd hebben om onze tuin in Rotterdam aan te leggen. Het resultaat is een strakke moderne stadstuin, waarbij Van Gelder bij het ontwerp goed heeft geluisterd naar onze wensen en het resultaat precies past bij de inrichting van de begane grond/keuken. Zowel wat betreft kleuren als inrichting.een zeer mooi resultaat.

5/5

Een echte vakman, dat is Rene van Gelder! Van advies tot de uitvoering. Hij houdt alles zelf in de hand en zorgt voor een super resultaat. Tijdens het eerste gesprek vertelden wij onze wensen en dacht hij heel goed mee. Zijn mooiste advies was ‘dat is een hele mooie boom, voor bij de buren’. En hij kwam met een mooi alternatief! Alle ideeën die we hadden heeft hij perfect samengebracht in een prachtige groene tuin met veel bloemen en verrassende elementen.

5/5

Projecten in Ridderkerk

In Ridderkerk realiseerde hoveniersbedrijf Van Gelder TUINEN tal van buitenruimtes, van design tot natuurlijk en van groot tot klein. Bent u op zoek naar unieke en inspirerende tuinideeën, die op maat zijn gemaakt? Bekijk onze tuinaanleg projecten in Ridderkerk.

Projecten in Hendrik ido Ambacht

Om inspiratie op te doen, kunt u kijken naar de buitenruimtes die van Gelder TUINEN realiseerde in Hendrik Ido Ambacht. De variatie is groot. Elk huis, elke eigenaar heeft andere wensen. Wij vertalen die naar een uniek creatief ontwerp. Bekijk onze tuinaanleg projecten in Hendrik Ido Ambacht.

Projecten in Barendrecht

Ook in Barendrecht en omgeving is Van Gelder TUINEN actief. Zoals overal hebben we ook hier diverse tuinen in eigen onderhoud. Een tuin is een levend organisme en vraagt nu eenmaal constante sturing. Bekijk onze tuinaanleg projecten in Barendrecht

Projecten in Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel heeft van Gelder TUINEN al diverse mooie strakke tuinen mogen aanleggen. Zowel grote als kleine tuinprojecten zijn door ons gerealiseerd. Bekijk onze tuinaanleg projecten in Capelle aan den IJssel

Tuinaanleg

“Een tuin aanleggen kan in principe het hele jaar rond!”

U heeft een idee voor een tuin en wilt het volgens dat idee laten aanleggen? Geen idee hoe of geen tijd om het zelf te doen? Schakel een hovenier in voor de tuinaanleg. Wanneer u zelf nog geen vastomlijnd idee heeft, kunnen wij ook het tuinontwerp voor u doen. En doe vooral zelf eerst inspiratie op!

Inspiratie voor uw nieuwe tuin

Wanneer u plannen heeft om een tuin aan te laten leggen, adviseren wij u  om een leverancier van bestratingsmateriaal of De Tuinen van Appeltern te bezoeken. Hier zijn tal van tuinmaterialen in showtuinen verwerkt. U doet er inspiratie mee op, krijgt ideeën en ontdekt materialen die u anders niet had overwogen. Ook het simpelweg bladeren door tuinmagazines helpt om ideeën op te doen. Met dit voorwerk wordt de route naar het definitieve plan alleen maar korter en makkelijker.

Ook wij blijven ons informeren

Om u op de hoogte te kunnen stellen van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, blijven ook wij bij op ons vakgebied. Jaarlijks bezoeken wij vele kwekerijen en botanische tuinen, waaronder De Tuinen van Appeltern. Dit stelt ons in de gelegenheid om u te adviseren op allerlei facetten van ons vak. Zo blijft het niet enkel bij de aanleg van uw tuin, maar krijgt u waar nodig ook advies waar u wat aan heeft.

De basis van de tuinaanleg: het grondwerk

Aanleg van een tuin begint altijd met gedegen grondwerk. Tegels blijven alleen goed liggen wanneer er een goed gestabiliseerd zandbed ligt. Planten groeien pas echt goed op een goed bewerkte en zuurstofrijke bodem. Desgewenst voeren wij vooraf een bodemonderzoek uit. Goede grond vormt de beste basis, groenkennis is net zo essentieel.

Uw wensen uitgevoerd

Bij de aanleg van tuinen zien wij geen grenzen. Of u nu een strakke moderne tuin of een natuurlijk ogende tuin met een boeiende beplanting wilt, uw wens wordt uitgevoerd. We kijken graag met u naar de mogelijkheden. Een van die mogelijkheden: een tuin aanleggen kan in principe het hele jaar rond!

Onderhoudsarme tuin

Zowel particulieren als bedrijven willen tegenwoordig vaak een weelderige, maar onderhoudsarme tuin. Dit weten wij op veel verschillende manieren te realiseren. Het juiste gebruik van goede bodembedekkers is één variant, maar ook een dichtbegroeide border met elkaar in stand houdende bloeiende vaste planten heeft minimaal onderhoud nodig.

Tuinaanleg door Van Gelder Tuinen.

Beoordeling: 4.9/5 – 36 beoordelingen op Google