Groene voortuin als visitekaartje voor je woning

Groene voortuin als visitekaartje voor je woning

Je hoort vaak dat de hal het visitekaartje van je woning is, maar het begint natuurlijk al veel eerder, namelijk met de voortuin en de gevel. Heel belangrijk om je gasten direct te imponeren met een verzorgde voortuin. De kunst is natuurlijk om de beplantingsplan voor de kleine voortuin op te stellen waardoor je kleine tuin een echte eyecatcher wordt! We laten je graag een van onze projecten zien waarbij we de wensen van onze klant uitgewerkt hebben. Het is onze passie om samen met onze klanten ideeën uitwerken en deze vakkundig uit te werken tot een droomtuin. Kijk even met ons mee naar de schitterende resultaten van deze make-over.  Met veel enthousiasme zijn we aan de slag gegaan en pakken het direct goed aan! Met onze praktische logistieke mogelijkheden, vakkundige experts en innovatieve tuinideeën is het aanplanten van een kleine voortuin voor ons een fluitje van een cent. Daarbij is het onze passie om een gaaf beplantingsplan voor je kleine voortuin te ontwikkelen waar jij heel blij mee bent en wij erg trots op zijn. Dat is onze missie!

Mooi beplantingsplan

Voor deze kleine voortuin is een mooi beplantingsplan ontworpen waarin groenblijvende beplanting gebruikt is, zoals taxusbollen en cilindervormige steeneiken. Deze soorten aanplanten in de kleine voortuin zorgt voor veel voordelen: 1. weinig werk (slechts twee keer per jaar knippen) en dus altijd een strakke tuin, 2. een mooie vegetatie die voor een benaderbare en natuurlijke look zorgt, waardoor je gasten zich direct op hun gemak voelen als ze bij je aankloppen. Tussen de taxusbollen groeit een mooie groenblijvende bodembedekker, namelijk de Pachysandra Green sheen. Deze groene vriend zorgt ervoor dat de bodem in de toekomst weinig onderhoud meer vraagt. Het werk schiet al lekker op, nog even en het planten van de kleine tuin is klaar!

Een schitterende kleine voortuin!

En hebben we teveel gezegd? Dit is een voortuin waarmee je scoort in de buurt! De aanplanting in deze kleine tuin is gevarieerd en zorgt voor een natuurlijke look. Wat een visitekaartje! Tegen de gevel en op de erfafscheiding zijn siergrassen in combinatie met vastenplanten aangeplant. Veel mensen zien een belangrijk aspect over het hoofd als ze een tuin gaan aanplanten: de verbetering van de grond. Om de planten een goede start te kunnen geven is het belangrijk dat er voldoende voedingsstoffen in de grond aanwezig zijn. Je kunt hier Vivimus voor gebruiken, dit vermeng je met bestaande grond. Graaf eerst een gat, doe daar Vivimus in en plaats daarna de planten. Deze methode geeft de nieuwe aanplanting voor de kleine tuin echt een kickstart! Een van onze experts kan je meer over Vivimus vertellen.

Wij vinden het heel gaaf om samen met onze klanten te brainstormen over ideeën en mogelijkheden zodat we daarna een gaaf tuinontwerp voor je kunnen realiseren. Dat is onze passie!
Ben je enthousiast geworden door deze kleine voortuin, wil je ook zo’n een visitekaartje voor je woning? Onze experts denken graag met je mee over een innovatief design voor je kleine voortuin. Ons motto: puur groen is puur genieten!

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Google Reviews
5/5
Trustoo
5/5

Bekijk andere projecten van Van Gelder Tuinen