Tuinonderhoud door Van Gelder Tuinen

De dagelijkse agenda staat voller en voller, waardoor de tuin er voor velen hoofdzakelijk is om van te genieten. Onderhoud aan de tuin is voor velen dan ook eerder noodzaak dan nut. Steeds meer mensen willen een onderhoudsarme tuin. Dit geldt ook voor zakelijk tuinonderhoud voor bedrijven. Nog minder zelf doen aan uw tuin? Besteed dan het tuinonderhoud uit. Het onderhoud uitbesteden heeft twee voordelen: Uw tuinonderhoud gebeurt professioneel; uw beplanting en bestrating zijn tiptop in orde U heeft de tijd om te doen wat u wilt, en heeft geen omkijken naar de tuin Hoe mooi is het wanneer u thuiskomt na een dag werken en de tuin is weer voor u bijgehouden? U kunt lekker alle stress van u laten afglijden, de tuin hoeft u zelf niet meer te doen.

Vrijblijvend advies?

Van Gelder Tuinen biedt professioneel advies over tuinonderhoud. Van Gelder Tuinen heeft ruim 70 jaar ervaring en kennis van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee om de tuin van uw dromen te creëren.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beplanting en bestrating op orde

Iedere plant, boom of struik heeft zo zijn eigenschappen. Laat u het tuinonderhoud door ons uitvoeren, dan wordt rekening gehouden met de eigenschappen van uw beplanting. Ook het herstellen van bestrating en het rooien van bomen, snoeien van buxus vallen onder het tuinonderhoud. Uw tuin ziet er na het onderhoud weer uit om door een ringetje te halen.

Wat zijn uw wensen?

Wij horen graag welke vragen en wensen u heeft. U kunt kiezen voor tuinonderhoud op contractbasis. Dat betekent dat er wekelijks, maandelijks of bijvoorbeeld twee keer per jaar tuinonderhoud wordt uitgevoerd.  Wilt u de tuin alleen winterklaar hebben gemaakt, dan kan dat uiteraard ook. Tuinonderhoud kan ook in slechts enkele uren per jaar.

Het tuinontwerp tot zijn recht laten komen

Vakkundig tuinonderhoud is essentieel om het basisontwerp van een tuin in stand te houden. Hierbij is het van belang om de visie van de ontwerper te respecteren. Het tuinontwerp komt daarmee het best tot zijn recht. Alles is mogelijk waarbij de conditie van een tuin  altijd centraal staat. Wij doen u graag een vrijblijvend voorstel naar aanleiding van een persoonlijk gesprek

Tuinrenovatie

Heeft uw tuin een grondige opknapbeurt nodig? Dan is het een goed idee om uw tuin te laten renoveren. Bij een tuinrenovatie laten we uw tuinontwerp intact en wordt uw tuin ook niet helemaal opnieuw aangelegd. De werkzaamheden bij het renoveren van een tuin bestaan onder meer uit het verwijderen van onkruid, het snoeien van bomen en struiken, het herstellen van bestrating en de schutting, en het eventueel verwijderen of verplaatsen van bomen. Daarnaast kunnen we een deel van uw tuin herinrichten. Bent u tevreden over uw tuinontwerp, maar wilt u uw tuin onderhoudsvriendelijker maken of wilt u bijvoorbeeld juist uw tuin speelser en spannender maken? Wij kunnen uw tuin herinrichten, waarbij we rekening houden met al uw wensen en behoeften. Na een tuinrenovatie ligt uw tuin er compleet netjes bij, waardoor u weer helemaal kunt genieten van uw voortuin of achtertuin. De kosten van een tuinrenovatie zijn natuurlijk afhankelijk van de grootte en staat van uw tuin, evenals uw wensen. We hebben ervaring met diverse soorten tuinen variërend van moderne, onderhoudsarme tuinen tot natuurlijke, weelderige tuinen. Wilt u graag meer informatie of ons advies? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

Over Van Gelder Tuinen

Wilt u een bijzondere tuin waar u met het hele gezin van kunt genieten? Of vooral een functionele tuin, onderhoudsarm en strak vormgegeven? Wat u ook wilt, wij ontwerpen de tuin compleet naar uw wensen. We hebben ervaring met diverse tuinontwerp stijlen variërend van moderne, strakke tuinen tot natuurlijke, organische tuinen. 

Naast het ontwerp van uw tuin zijn we eveneens in staat de tuinaanleg voor u te verzorgen. Verder kunnen we tevens tuinonderhoud en tuinrenovatie uitvoeren. Van Gelder Tuinen is een hoveniersbedrijf dat al sinds 1940 tuinen ontwerpt, aanlegt en onderhoudt. Eigenaar René van Gelder is de vierde generatie van dit familiebedrijf. Geen tuin is voor ons te groot of te klein en voor een ontwerp van bijvoorbeeld een kleine tuin of voortuin kunt u ook zeker bij ons terecht.

Onze visie

In onze visie straalt een goed tuinontwerp rust, eenvoud en vanzelfsprekendheid uit. Liefst bevat een tuin verrassingselementen zoals een haag of heestermassief waardoor de tuin niet in één keer is te overzien. Dat schept spanning en doet de tuin optisch groter lijken. Verharding is een onderdeel dat liefst rust uitstraalt, net zoals de vloer in de huiskamer. Mooie plantenbakken en de juiste tuinverlichting maken de buitenruimte helemaal af. Het begint allemaal met uw wensen. Wilt u uw wensen met ons bespreken?

Interesse in onze diensten of producten?
Schroom niet om contact op te nemen
Contact opnemen