Landelijke moderne tuin - tuinonderhoud door Van Gelder Tuinen

Tuinonderhoud

“Tuinonderhoud kan ook betekenen slechts enkele uren per jaar!”

De dagelijkse agenda staat voller en voller, waardoor de tuin er voor velen hoofdzakelijk is om van te genieten. Onderhoud aan de tuin is voor velen dan ook eerder noodzaak dan nut. Steeds meer mensen willen een onderhoudsarme tuin. Nog minder zelf doen aan uw tuin? Besteed dan het tuinonderhoud uit.  Het onderhoud uitbesteden heeft twee voordelen:

  1. Uw tuinonderhoud gebeurt professioneel; uw beplanting en bestrating zijn tiptop in orde
  2. U heeft de tijd om te doen wat u wilt, en heeft geen omkijken naar de tuin

Hoe mooi is het wanneer u thuiskomt na een dag werken en de tuin is weer voor u bijgehouden? U kunt lekker alle stress van u laten afglijden, de tuin hoeft u zelf niet meer te doen.

In een week hebben de mannen van van Gelder Tuinen de voor – en achtertuin gerenoveerd en herstraat. Ze zijn secuur in het werk, denken mee over inrichting en beplanting en houden je goed op de hoogte over het verloop van het werk. Klasse!!

5/5

Na verbouwing moest onze voor en achtertuin op de schop. In overleg is er een mooi ontwerp gemaakt en alle werk uitgevoerd. Uiteraard kwamen er al doende nog ideeën bij. Hierbij kregen we goede tips. Ook dit meerwerk is tegen realistische bedragen uitgevoerd. Door zelf ook wat aan te pakken ontstond ook de post minderwerk die keurig verrekend werd. Kortom een prettig bedrijf waarin de mensen nog meedenken over het optimale resultaat.

5/5

Beplanting en bestrating op orde

Iedere plant, boom of struik heeft zo zijn eigenschappen. Laat u het tuinonderhoud door ons uitvoeren, dan wordt rekening gehouden met de eigenschappen van uw beplanting. Ook het herstellen van bestrating en het rooien van bomen, snoeien van buxus vallen onder het tuinonderhoud. Uw tuin ziet er na het onderhoud weer uit om door een ringetje te halen.

Wat zijn uw wensen?

Wij horen graag welke vragen en wensen u heeft. U kunt kiezen voor tuinonderhoud op contractbasis. Dat betekent dat er wekelijks, maandelijks of bijvoorbeeld twee keer per jaar tuinonderhoud wordt uitgevoerd.  Wilt u de tuin alleen winterklaar hebben gemaakt, dan kan dat uiteraard ook. Tuinonderhoud kan ook in slechts enkele uren per jaar.

Het tuinontwerp tot zijn recht laten komen

Vakkundig tuinonderhoud is essentieel om het basisontwerp van een tuin in stand te houden. Hierbij is het van belang om de visie van de ontwerper te respecteren. Het tuinontwerp komt daarmee het best tot zijn recht. Alles is mogelijk waarbij de conditie van een tuin  altijd centraal staat.

Wij doen u graag een vrijblijvend voorstel naar aanleiding van een persoonlijk gesprek

Tuinrenovatie

Heeft uw tuin een grondige opknapbeurt nodig? Dan is het een goed idee om uw tuin te laten renoveren. Bij een tuinrenovatie laten we uw tuinontwerp intact en wordt uw tuin ook niet helemaal opnieuw aangelegd. De werkzaamheden bij het renoveren van een tuin bestaan onder meer uit het verwijderen van onkruid, het snoeien van bomen en struiken, het herstellen van bestrating en de schutting, en het eventueel verwijderen of verplaatsen van bomen. Daarnaast kunnen we een deel van uw tuin herinrichten. Bent u tevreden over uw tuinontwerp, maar wilt u uw tuin onderhoudsvriendelijker maken of wilt u bijvoorbeeld juist uw tuin speelser en spannender maken? Wij kunnen uw tuin herinrichten, waarbij we rekening houden met al uw wensen en behoeften.

Na een tuinrenovatie ligt uw tuin er compleet netjes bij, waardoor u weer helemaal kunt genieten van uw voortuin of achtertuin.

De kosten van een tuinrenovatie zijn natuurlijk afhankelijk van de grootte en staat van uw tuin, evenals uw wensen. We hebben ervaring met diverse soorten tuinen variërend van moderne, onderhoudsarme tuinen tot natuurlijke, weelderige tuinen. Wilt u graag meer informatie of ons advies? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

Voorbeeld Kandelaberen in Ridderkerk

Boomverzorging

Wij kunnen u eveneens helpen met het snoeien, kappen en rooien van bomen. Ook het aanplanten van bomen doen wij graag voor u. Onze diensten op het gebied van boomverzorging kunt u op de volgende pagina vinden.

Van Gelder Tuinen boomverzorging

Tuinonderhoud en tuinrenovatie door Van Gelder Tuinen.

Beoordeling: 4.9/5 – 36 beoordelingen op Google