Moderne stadstuin rotterdam

Moderne stadstuin rotterdam

We houden van uitdagende projecten waarbij we de grootste wensen van onze klanten verwezenlijken. Dat is onze passie! Zo is het ook gegaan bij het project dat we je hier aan je laten zien, het gaat om een moderne stadstuin in Rotterdam. Het kernwoord bij de aanleg van deze schitterende buitenruimte was ‘maatwerk’. We hebben de tuin precies zo aangelegd als de eigenaren het graag wilden. Natuurlijk hebben we allerlei toffe ideeën ingebracht en zijn samen met de klant op het uiteindelijk ontwerp van deze coole stadstuin in Rotterdam gekomen!

Duurzaamheid is erg belangrijk voor onze klanten, daarom kiezen we altijd voor hoogwaardige materialen. In deze stadstuin hebben we gekozen voor een hardhouten tuinafscheiding gemaakt van hardhouten latten die 7 cm breed zijn. Dit zorgt voor een moderne look! De schutting is helemaal dicht waardoor je de palen van de schutting niet ziet. Dat zorgt voor de strakke look waar de eigenaren van de stadstuin dol op zijn. Dan krijgt je stadstuin een prachtige uitstraling.

We kiezen altijd voor hoogwaardige materialen die onderhoudsarm zijn”

Vanuit de woning kijk je via de openslaande deuren mooi uit over het klinkerpad, daar leiden de antraciet kleurige betonklinkers ons naar toe, ze zijn van het type tambour smook. Supermooi! Dit pad past natuurlijk perfect bij het strakke, moderne concept van deze stadstuin. De terrassen in de tuin zijn betegeld met Oudhollandse betontegels van Schellevis met het formaat 50 x 50 cm. De verhoogde plantenbakken in deze stadstuin zijn gemaakt van patiomuurblokken met een strakke look. Zowel wel de betontegels als de muurblokken zijn antracietkleurig, dit zorgt voor een tijdloze vormgeving.

Natuurlijke tinten zorgen voor een zachte twist in deze minimalistische tuin”

De natuurlijke twist in de stadstuin mag natuurlijk niet ontbreken, want het is immers geen steentuin. Daarom hebben we voor onze klant diverse verhoogde plantenbakken geplaatst. Achterin de tuin, tegen de berging aan, zien we prachtige vegetatie: een meerstemmige krent, deze zorgt dat het harde van de stenen muur wordt gecompenseerd met een zachte groene tint. Daaronder zien we mooie siergrassen met de naam Carex Ice Dance, deze blijven het hele jaar door groen! In deze stadstuin is het belangrijk dat er veel variatie bestaat in de vegetatie, dat is een mooi tegenwicht voor al het minimalistische design wat deze stadstuin in Rotterdam zo strak en modern maakt. Links zien we een vak met beachpebbels waarin twee witte polyester bloembakken geplaatst zijn waarvan het formaat 70 x 70 x 70 is. Daarin vinden we twee prachtige vijgen op stam. De onderbeplanting is hier de Festuca Gauteri.

In de avond is de stadstuin prachtig verlicht”

Als de avond gevallen is, wordt de tuin op een schitterende manier verlicht. Dan genieten de eigenaren nog meer van hun stadstuin. Het is zo belangrijk om in je tuin een goed verlichtingsplan te hebben, dan kun je zoveel meer uit je tuin halen! In elk seizoen, maar zeker in de zomer, is de stadstuin in de avond erg sfeervol en de ideale plek om met familie en vrienden te genieten van het goede leven. Het is onze passie om jouw droomtuin te realiseren! Onze experts inspireren je graag met innovatieve en spannende ideeën voor je stadstuin. Laat ons je inspireren!

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Google Reviews
5/5
Trustoo
5/5

Bekijk andere projecten van Van Gelder Tuinen