Tuinontwerp door Van Gelder Tuinen

Uw tuin moet ook echt voelen als uw tuin. Een goed tuinontwerp is daarom maatwerk. Een goed ontworpen buitenruimte is in harmonie met de woning en sluit aan op de binnenruimte. Heeft u al een beeld van uw ideale tuin en wilt u die graag gerealiseerd zien? Of zoekt u juist begeleiding naar een tuin die aansluit op uw wensen en behoeften? Wat u ook zoekt, wij helpen u bij het ontwerp van uw ideale tuin. Hieronder ziet u enkele tuinontwerp voorbeelden van onze hand.

Tuinontwerp laten maken? Eerst vrijblijvend kennismaken

Voor het ontwerp van uw tuin gaan we van start met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek komen uw wensen, budget en tuinideeën al aan bod. We bespreken verschillende stijlen, zoals:

  • strakke tuinen
  • moderne tuinen
  • landelijke tuinen
  • klassieke tuinen.
  • natuurlijke tuinen.
  • jaren 30 tuinontwerp.
  • mediterrane tuinontwerpen.

 

Heeft u hierbij nog wensen zoals een kindvriendelijke tuin, een moestuin zodat u kunt eten uit eigen tuin of een tuinontwerp met zwembad? Wij passen dit toe in de door u gewenste stijl. Door samen te kijken naar uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin, komen we tot een eerste voorstel, wat leidt tot het definitieve tuinontwerp voor u. Aangezien u uiteraard ook wilt weten met wie u in zee gaat, is het kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend advies?

Van Gelder Tuinen biedt professioneel advies over tuinaanleg. Van Gelder Tuinen heeft ruim 70 jaar ervaring en kennis van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee om de tuin van uw dromen te creëren.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Begin zelf met uw eigen ontwerp

Wanneer u het laten maken van een tuinontwerp overweegt, doet u er goed aan zelf alvast wat schetsen te maken. Zomaar wat kladjes. Ook is het een goed idee om een en ander in de tuin alvast met wat touw uit te zetten. Dat is goed voor de beeldvorming en dwingt tot nadenken. Dit komt de latere gesprekken met de tuinontwerper alleen maar ten goede.

Over Van Gelder Tuinen

Wilt u een bijzondere tuin waar u met het hele gezin van kunt genieten? Of vooral een functionele tuin, onderhoudsarm en strak vormgegeven? Wat u ook wilt, wij ontwerpen de tuin compleet naar uw wensen. We hebben ervaring met diverse tuinontwerp stijlen variërend van moderne, strakke tuinen tot natuurlijke, organische tuinen. 

Naast het ontwerp van uw tuin zijn we eveneens in staat de tuinaanleg voor u te verzorgen. Verder kunnen we tevens tuinonderhoud en tuinrenovatie uitvoeren. Van Gelder Tuinen is een hoveniersbedrijf dat al sinds 1940 tuinen ontwerpt, aanlegt en onderhoudt. Eigenaar René van Gelder is de vierde generatie van dit familiebedrijf. Geen tuin is voor ons te groot of te klein en voor een ontwerp van bijvoorbeeld een kleine tuin of voortuin kunt u ook zeker bij ons terecht.

Onze visie

In onze visie straalt een goed tuinontwerp rust, eenvoud en vanzelfsprekendheid uit. Liefst bevat een tuin verrassingselementen zoals een haag of heestermassief waardoor de tuin niet in één keer is te overzien. Dat schept spanning en doet de tuin optisch groter lijken. Verharding is een onderdeel dat liefst rust uitstraalt, net zoals de vloer in de huiskamer. Mooie plantenbakken en de juiste tuinverlichting maken de buitenruimte helemaal af. Het begint allemaal met uw wensen. Wilt u uw wensen met ons bespreken?

Interesse in onze diensten of producten?
Schroom niet om contact op te nemen
Contact opnemen