Over Van Gelder Tuinen

René van Gelder is de vierde generatie uit een hoveniersfamilie. Overgrootvader Jan verzorgde rond 1940 al het tuinonderhoud bij diverse welgestelden in Ridderkerk. Ook Opa Bas startte een hoveniersbedrijf: vanaf 1960, werkte hij voornamelijk voor de Gemeente Ridderkerk.Vader Cees kwam in dienst en nam het bedrijf uiteindelijk van zijn vader over. Zoon René volgde in zijn voetsporen, op gegroeid midden in het groen kun je gerust stellen dat het aanleggen van tuinen hem in het bloed zit.

Als jong ventje hielp René zijn vader al mee en ontdekte hij hoe mooi het is om in en met de natuur te werken. Om samen met de natuur iets moois te maken. Om buiten bezig te zijn. Nu René zelf zijn eigen hoveniersbedrijf Van Gelder TUINEN heeft, geniet hij van het feit dat hij op geheel eigen manier, met een eigen visie, tuinen kan creëren en onderhouden. Zijn professionaliteit houdt hij op peil door plantenbeurzen te bezoeken, tuintrends te volgen en op de hoogte te blijven van nieuwe materialen. Het belang van een mooie tuin is voor hem overduidelijk.

“Groen schept rust, maakt mensen blij.”

Voor de toekomst ziet hij een verschuiving naar groener wordende tuinen, tuinen met alsmaar meer planten.

“De overheid, gemeentes en openbare instellingen hebben daar ook steeds meer aandacht voor. De particuliere tuin gaat mee in die verandering. Een prima ontwikkeling. Meer groen is essentieel voor een beter welzijn voor ons allemaal.”

Het versnipperen van hout
Interesse in onze diensten of producten?
Schroom niet om contact op te nemen
Contact opnemen