Moderne lounge tuin met buiten jacuzzi

Moderne lounge tuin met buiten jacuzzi

Projectbeschrijving

In deze moderne loungetuin vormen grote betontegels in de maat 100 x 100 cm de basis van het ontwerp. Ze liggen in een strakke lijn die voor dieptewerking zorgt. De achtertuin is verder opgedeeld in een aantal functionele ruimtes waaronder een loungeplek, een wellness-ruimte, een overdekte zitvlonder en een speelruimte met gazon. In de rechterhoek van deze moderne loungetuin ligt een iets verhoogde vlonder van geschaafde bangkirai- planken. Daartegenaan staat een achterwand van strakke latten, eveneens van hardhout. Hierin is een deur verwerkt die nauwelijks opvalt. Aan de tuinmuur zijn minimalistische kubusvormige wandspots gemonteerd. De andere schutting is gemaakt van geïmpregneerde, antraciet geschilderde planken. Aan deze moderne schutting is ook design tuinverlichting bevestigd. Voor deze schutting staan hoge plantenbakken met daarin witte lavendel. Ook in het gazon zijn bloembakken geplaatst, daarin groeien groenblijvende siergrassen. Rondom de jacuzzi is zitruimte gecreëerd met vaste zitbanken van aluminium. Handig is de opbergruimte die in de banken is verwerkt. Witte berken zorgen voor ritmewerking en geven de tuin hoogte. In de avonduren worden ze met up-lighters sfeervol uitgelicht. In een klein vlak bedekt met schelpen groeien siergrassen. Dit plekje zorgt voor het ultieme strandgevoel. De ‘luie’ ligstoelen vragen om een rustmoment.

“Deze moderne tuin is omgetoverd tot een sfeervolle en praktische loungetuin voor familie en vrienden. Hier is het heerlijk relaxen.”

Gebruikte planten:

Platanus acerifolia – Plataan

Betula utilis subsp. jacquemontii – Berk

Hydrangea arborescens ‘Annabelle’ – Hortensia

Molinia caerulea ‘Heidebraut’ – Pijpenstrootje

Phyllostachys aurea – Bamboe

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Google Reviews
5/5
Trustoo
5/5

Bekijk andere projecten van Van Gelder Tuinen