Strakke, kleine tuin met moderne erfafscheiding

Strakke, kleine tuin met moderne erfafscheiding

“Een kleine, strakke tuin met een moderne erfafscheiding en een natuurlijke uitstraling. ”

Vandaag nemen we je mee naar een kleine strakke tuin waarin moderne erfafscheiding en witte design potten de sfeer bepalen. De tuineigenaren wilden graag een strakke en moderne tuin met een natuurlijke uitstraling. Ze houden er erg van om in de tuin te relaxen, ook in de avond, daarom hebben we samen met hen een verlichtingsplan voor de tuin uitgezocht dat voor een schitterende ambiance zorgt. Het is een hele mooie groene tuin geworden waarin een moderne tuinafscheiding het tuinontwerp compleet maakt. Kijk even met ons mee naar de schitterende kleine, strakke tuin die we voor onze klant hebben gerealiseerd en laat je vooral inspireren!

“Het is fijn om te relaxen in je kleine, strakke tuin.”

Het is fijn om te relaxen in je kleine, strakke tuin. Wie wil dat nu niet? Het is onze passie om woondromen uit te laten komen en een droomtuin is daar natuurlijk onderdeel van. In deze kleine, strakke tuin hebben we een sfeervolle verlichting gerealiseerd zodat de eigenaren in de avond kunnen ontspannen met familie en vrienden. We hebben mooie betonnen tuintegels gelegd met de maat 60 x 60 cm. Deze hebben een natuursteengranutlaat toplaag die gestraald en geborsteld is. Dit maakt ze vuil- en waterafstotend waardoor ze onderhoudsarm zijn en de tuineigenaren meer tijd hebben om te genieten van hun groene tuin! Andere sfeervolle elementen in deze groene tuin zijn de betonklinkers met een antracietkleurig waalformaat en de halfverharding in de vorm van zwarte basalt. Dat loopt erg prettig! Deze tuin heeft sfeer en een hoge kwaliteit!

“Een prachtig verlichtingsplan voor je tuin zorgt in de avond voor de juiste ambiance.”

Moderne tuinafscheiding is een essentieel onderdeel van een modern tuinontwerp. Het zorgt voor privacy in je groene tuin en maakt het geheel mooi af. Op de erfgrens van deze kleine, strakke tuin staat een gemetselde maatwerk tuinmuur met een zwarte tint. Deze matcht perfect met de witte designpotten voor buiten. Een prachtig verlichtingsplan voor je tuin zorgt in de avond voor de juiste ambiance. Je wordt toch helemaal verliefd op deze groene tuin! De eigenaren van de groene tuin zijn helemaal fan van de bamboe die we voor ze geplant hebben. Deze grassoort groeit snel en moet een beetje in toom gehouden worden, daarom hebben we een wortelbegrenzer gezet. De moderne tuinafscheiding wordt afgewisseld met een natuurlijke afscheiding, namelijk klimopvlakken. Ook in een kleine, strakke tuin is er ruimte voor mooie bomen, als je kiest voor een slim, modern tuinontwerp als het onze. Voor de afwisseling staan er haaks op de lengtelijn van de groene tuin kleine hagen van beuk. Daarnaast hebben we cilindervormige steeneiken geplant, deze hoef je slechts 2 keer per jaar te snoeien om ze mooi in vorm te houden. Deze bomen blijven het hele jaar door groen en worden ’s avonds door kubusvormige wandlampen op een schitterende manier verlicht. Met een gedegen verlichtingsplan voor je tuin krijg je dus prachtige resultaten!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je weten wat onze experts voor je kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op! Van Gelder Tuinen: puur groen is puur genieten!

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Google Reviews
5/5
Trustoo
5/5

Bekijk andere projecten van Van Gelder Tuinen