Hovenier Rotterdam

Van Gelder Tuinen is als hovenier ook in Rotterdam actief. Wij leggen tuinen aanonderhouden ze en zorgen voor het tuinontwerp. Kiest u voor een van deze diensten of een combinatie van deze diensten voor uw tuin, wij komen graag met u kennismaken.

HOVENIER VOOR BEDRIJVEN & PARTICULIEREN IN ROTTERDAM

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Rotterdam Rijnmond. Van particulier tot zakelijk, ontwerp, aanleg, onderhoud of een combinatie van deze diensten, de hoveniers van Van Gelder Tuinen staan voor u klaar. We tonen u graag welke projecten we al gerealiseerd hebben.

UW TUIN ALS UW THUIS

Uw tuin moet echt voelen als uw tuin. Als een verlengde van uw huis of bedrijfspand. Binnen heeft u graag uitzicht over een mooie tuin, buiten wilt u zich ook thuis voelen. Onze hoveniers begrijpen dat. Ze luisteren naar uw wensen en toveren uw tuin om in het verlengde van uw huis of bedrijfspand.

HOOG GEWAARDEERDE HOVENIER IN ROTTERDAM RIJNMOND

U wilt weten waar u aan toe bent. Dus maken wij graag persoonlijk kennis. Het persoonlijke contact met onze klanten levert veel positieve waarderingen op. Weten hoe onze klanten in de regio Rotterdam Rijnmond ons waarderen? Bekijk de reviews, wij zijn trots op deze resultaten. U vindt reviews op:

VAN GELDER TUINEN: VEELZIJDIG

Van Gelder Tuinen is een veelzijdige hovenier. Wat betreft tuinen kunt u alle kanten op met ons: van modern tot klassiek en van weelderig tot onderhoudsarm. Voorop staat dat niet alleen uw wensen centraal staan, maar wij ook verder denken op basis van uw input. Of het nu gaat om tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud.

VAN GELDER TUINEN OOK UW HOVENIER?

Hebben wij uw interesse gewekt? We bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Dat is altijd geheel vrijblijvend. We zitten om de hoek in Ridderkerk en zijn regelmatig in Rotterdam te vinden. En voor een kennismaking komen we natuurlijk graag naar u toe. Wij zijn Van Gelder Tuinen, wat kunnen wij voor u doen?

NOG GEEN IDEE HOE U UW TUIN WILT?

Een beetje inspiratie opdoen voordat u ons inschakelt kan geen kwaad. Zowel online als in de buurt van Rotterdam zijn er mooie plekken waar u tot ideeën kunt komen. Zo kan u bijvoorbeeld bij Snoei Tuinmaterialen terecht . Hier vindt u allerlei materialen ter inspiratie, van bestrating tot veranda’s en tuinhuisjes. Op de websitevalt al veel te beleven, een bezoek aan hun vestiging inspireert nog meer. Zo zijn er verschillende voorbeeldtuinen te bekijken. Snoei Tuinmaterialen werkt samen met Hoveniersbedrijf van Gelder Tuinen; mocht u iets moois hebben gezien dan kunnen wij dit direct verwerken in uw tuin!

Mocht u heel specifiek opzoek zijn naar tuinbestrating, dan kan het lonen om eens een bezoekje te brengen aan Tegelhandel Boer. Ook zij werken samen met Hoveniersbedrijf van Gelder Tuinen. Mocht u dus plannen hebben om (sier)bestrating aan te laten leggen, dan kunnen wij hierover meedenken!

Wij denken graag met u mee

Wanneer u een globaal idee heeft of enkele voorbeeldtuinen heeft gezien, kunnen wij u verder helpen met het uitwerken van uw idee. Afhankelijk van uw plannen zullen wij een passend tuinontwerp maken. Voor een kleine voortuin is dit vaak gratis, maar zodra u een grotere tuin heeft betaalt u een vergoeding. Een grotere tuin kost ons immers ook meer tijd. Zodra u als klant bij Hoveniersbedrijf van Gelder Tuinen een betaald tuinontwerp laat maken mag u deze overigens altijd meenemen naar een andere hovenier. Dit is niet toegestaan met een gratis tuinontwerp.

Voordat wij beginnen met ontwerpen komen we altijd bij u langs. Iedere tuin is anders en samen met u komen we vaak tot de beste ideeën. Wij zijn benieuwd naar uw wensen, zullen we eens kennismaken?

Natuurlijk zijn we ook in andere plaatsen als hovenier actief en kunnen we u op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud van service zijn. We zijn onder meer in de volgende steden, dorpen en gemeenten actief:

Barendrecht

Capelle aan den IJssel

Dordrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Ridderkerk

Relevante projecten

Tuinontwerp

Voordat we een tuin aanleggen, wordt er een ontwerp gemaakt. Het ontwerp wordt gebaseerd op uw wensen, gecombineerd met de mogelijkheden en waar nodig de omgeving. In sommige buurten in Rotterdam zijn de tuinen op elkaar afgestemd. Dat kan Van Gelder Tuinen voor u realiseren, inclusief een persoonlijke tint, zodat het toch echt uw tuin wordt. Meer weten over ontwerp?

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is bij uitstek waar hoveniers mee geassocieerd worden. U begrijpt inmiddels dat ook het tuinontwerp daarbij een rol speelt. Als u al een tuinontwerp heeft, komen wij dat ontwerp ook graag aanleggen bij u in Rotterdam. Wilt u een tuin aan laten leggen of wilt u meer weten over tuinaanleg?

Tuinonderhoud

Ook voor het onderhoud van uw tuin in Rotterdam of omgeving staat Van Gelder Tuinen voor u klaar. Een hovenier klinkt dan vaak zo duur, dat hoeft echter niet zo te zijn. Als uw budget beperkt is, kijken wij wat er mogelijk is voor uw budget. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin, terwijl deze er wel netjes uit blijft zien. Interesse in de mogelijkheden rondom tuinonderhoud?

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u gratis vrijblijvend advies ontvangen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen