Hovenier Capelle aan den IJssel

Waarom Van Gelder Tuinen Hoveniers?

Sinds 2015 mag Capelle aan den IJssel zich de groenste stad van Nederland noemen! Als bewoner mag uw tuin hier natuurlijk niet bij achterblijven en daar kan Van Gelder Tuinen u bij uitstek mee helpen. Generaties terug is de familie Van Gelder in Ridderkerk begonnen als experts in hovenierswerk en inmiddels zijn wij succesvol aanwezig in de hele regio. Met onze ervaring en ons netwerk kunnen wij aan iedere tuinwens voldoen en dat in iedere stijl. Daarbij is onze persoonlijke favoriet ons moderne tuinwerk, dat in 2012 zelfs de tweede prijs voor tuin van het jaar won!

Wat kunt u door ons laten doen?

Bij ons kunt u terecht voor tuinadvies en tuinwerk in alle soorten en maten, van ontwerp tot aanleg tot onderhoud; voor een compleet nieuwe tuin of voor maar één van deze diensten, zoals de tuin winterklaar laten maken of het laten vernieuwen van de bestrating. Zelfs bij kleine tuinen zult u versteld staan wat een hovenier voor u kan betekenen: een eenvoudige renovatie, of het groter laten lijken van de tuin kan een spectaculair effect hebben. Ook bij u in de buurt hebben wij ervaring opgebouwd in al deze aspecten van hovenierswerk. Bij een tuin in de wijk Schollevaar hebben wij bijvoorbeeld letterlijk van de grond af aan een tuin opgebouwd door eerst de tuin volledig leeg te halen. Voor deze moeilijk bereikbare tuin was een telekraan nodig waarmee oude en nieuwe materialen in en uit de tuin getransporteerd konden worden: ieder probleem is voor ons slechts een uitdaging!

Tuinontwerp

Voordat we een tuin aanleggen wordt er een ontwerp gemaakt. Het ontwerp wordt gebaseerd op uw wensen, gecombineerd met de mogelijkheden en waar nodig de omgeving in Capelle aan den IJssel. Meer weten over ontwerp?

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is bij uitstek het werk van een hoveniersbedrijf. Heeft u al een tuinontwerp? Dan komen wij dit graag bij u in Capelle aan den IJssel aanleggen. Meer weten over tuinaanleg?

Tuinonderhoud

Ook voor het onderhoud van uw tuin in Capelle aan den IJssel en omgeving staat Van Gelder Tuinen voor u klaar, ook voor een beperkt budget! Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin. Meer weten over tuinonderhoud?

Ga zelf aan de slag

Dankzij al het groen dat u in en rondom Capelle aan den IJssel als groenste stad van Nederland kunt vinden is het niet moeilijk inspiratie op te doen voor uw eigen tuin. Ga lekker op stap in de vele natuurgebieden en parken die de stad rijk is, of ontdek de pracht van een uitgestrekt gazon op de golfbaan. Langs het vele water in Capelle heeft u ook altijd goed zicht op de mooie tuinen die erlangs liggen zodat u vele verschillende ideeën kunt opdoen. Maar ook als u nog niet weet wat u wilt, kunt u een afspraak met ons maken: samen komen we tot het mooiste resultaat!

Afhankelijk van uw plannen kunnen we een passend tuinontwerp maken. Zodra u als klant bij Hoveniersbedrijf Van Gelder Tuinen een betaald tuinontwerp laat maken, mag u deze natuurlijk altijd meenemen naar een andere hovenier. Neem vrijblijvend contact met ons op en zie hoe je eigen tuinparadijs werkelijkheid wordt!

Wilt u gratis vrijblijvend advies ontvangen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Aantal afgeronde projecten in Capelle aan den IJssel

12

Tuinontwerpen gemaakt

37

Tuinen aangelegd

18

Onderhoudsprojecten uitgevoerd

Natuurlijk zijn we ook in andere plaatsen als hovenier actief en kunnen we u op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud van service zijn. We zijn onder meer in de volgende steden, dorpen en gemeenten actief:

Barendrecht

Dordrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Ridderkerk

Rotterdam