Hovenier Capelle aan den IJssel

Waarom Van Gelder Tuinen Hoveniers?

Sinds 2015 mag Capelle aan den IJssel zich de groenste stad van Nederland noemen! Als bewoner mag uw tuin hier natuurlijk niet bij achterblijven en daar kan Van Gelder Tuinen u bij uitstek mee helpen. Generaties terug is de familie Van Gelder in Ridderkerk begonnen als experts in hovenierswerk en inmiddels zijn wij succesvol aanwezig in de hele regio. Met onze ervaring en ons netwerk kunnen wij aan iedere tuinwens voldoen en dat in iedere stijl. Daarbij is onze persoonlijke favoriet ons moderne tuinwerk, dat in 2012 zelfs de tweede prijs voor tuin van het jaar won!

Wat kunt u door ons laten doen?

Bij ons kunt u terecht voor tuinadvies en tuinwerk in alle soorten en maten, van ontwerp tot aanleg tot onderhoud; voor een compleet nieuwe tuin of voor maar één van deze diensten, zoals de tuin winterklaar laten maken of het laten vernieuwen van de bestrating. Zelfs bij kleine tuinen zult u versteld staan wat een hovenier voor u kan betekenen: een eenvoudige renovatie, of het groter laten lijken van de tuin kan een spectaculair effect hebben. Ook bij u in de buurt hebben wij ervaring opgebouwd in al deze aspecten van hovenierswerk. Bij een tuin in de wijk Schollevaar hebben wij bijvoorbeeld letterlijk van de grond af aan een tuin opgebouwd door eerst de tuin volledig leeg te halen. Voor deze moeilijk bereikbare tuin was een telekraan nodig waarmee oude en nieuwe materialen in en uit de tuin getransporteerd konden worden: ieder probleem is voor ons slechts een uitdaging!

Relevante projecten

Ga zelf aan de slag

Dankzij al het groen dat u in en rondom Capelle aan den IJssel als groenste stad van Nederland kunt vinden is het niet moeilijk inspiratie op te doen voor uw eigen tuin. Ga lekker op stap in de vele natuurgebieden en parken die de stad rijk is, of ontdek de pracht van een uitgestrekt gazon op de golfbaan. Langs het vele water in Capelle heeft u ook altijd goed zicht op de mooie tuinen die erlangs liggen zodat u vele verschillende ideeën kunt opdoen. Maar ook als u nog niet weet wat u wilt, kunt u een afspraak met ons maken: samen komen we tot het mooiste resultaat!

Afhankelijk van uw plannen kunnen we een passend tuinontwerp maken. Zodra u als klant bij Hoveniersbedrijf Van Gelder Tuinen een betaald tuinontwerp laat maken, mag u deze natuurlijk altijd meenemen naar een andere hovenier. Neem vrijblijvend contact met ons op en zie hoe je eigen tuinparadijs werkelijkheid wordt!

Tuinontwerp

Voordat we een tuin aanleggen wordt er een ontwerp gemaakt. Het ontwerp wordt gebaseerd op uw wensen, gecombineerd met de mogelijkheden en waar nodig de omgeving in Capelle aan den IJssel. Meer weten over ontwerp?

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is bij uitstek het werk van een hoveniersbedrijf. Heeft u al een tuinontwerp? Dan komen wij dit graag bij u in Capelle aan den IJssel aanleggen. Meer weten over tuinaanleg?

Tuinonderhoud

Ook voor het onderhoud van uw tuin in Capelle aan den IJssel en omgeving staat Van Gelder Tuinen voor u klaar, ook voor een beperkt budget! Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin. Meer weten over tuinonderhoud?

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten aan het woord

Door van Gelder is bij ons in Ridderkerk / 't Zand de voortuin helemaal opnieuw aangelegd. De oude tuin is volledig gesloopt en op basis van onze wensen en ideeën is een ontwerp gemaakt dat in de praktijk is uitgevoerd. Resultaat is volledig naar ons zin en de werkzaamheden zijn professioneel en met grote inzet uitgevoerd. We zijn erg tevreden met de nieuwe voortuin en we hebben al diverse complimenten gekregen van de buren. Aan ons de taak om in het voorjaar de bakken te voorzien van beplanting.

Marcel Collignon

René van Gelder heeft voor het eerst onze tuin in Rotterdam Alexander - wijk Zevenkamp - winterklaar gemaakt d.m.v. diverse snoeiwerkzaamheden in de voor- en achtertuin en in en rond de vijver. De vlonder bij de vijver is keurig gerepareerd en de bestaande 220 tuinverlichting is aangepast naar het inlite systeem. Dit alles is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Regina Bout

René van Gelder heeft bij ons (in wijk 08 Heerjansdam) het tuinterras gerenoveerd en dat naar volle tevredenheid. Het ligt er allemaal weer strak en vlak bij. Ook dankzij het idee van de kunststof voegen. Tegelijk gaf hij prima tips voor het aanvullen van de beplanting. René is een uitermate betrokken en vakkundig hovenier. We zijn er blij mee.

Jaap van der Staaij

Wilt u gratis vrijblijvend advies ontvangen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen