Hovenier Hendrik-Ido-Ambacht

In de Hollandse polder, vlak bij Hendrik-Ido-Ambacht, is generaties terug de familie Van Gelder begonnen met hovenierswerk in de regio en ook nu nog kunt u onze tuinontwerpen vinden in Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht en vele andere bebouwde en minder-bebouwde gebieden in Zuid-Holland. Met onze ervaring en expertise op het gebied van zowel particuliere als zakelijke buitenruimten zijn we dan ook in staat aan iedere wens, idee of klus vorm te geven. Hoewel onze favoriet toch wel de meest recente moderne tuintrends zijn, zijn we op de hoogte op, en vooral ook ervaren in, iedere stijl. Of dit nu landelijk, eclectisch of mediterraans is. Op onze website kunt u zien hoe wij dit doen!

Tuinaanleg door hovenier in Hendrik ido Ambacht

PRIJSWINNEND TUINWERK

Samen met tuinarchitect Erik van Gelder van stijltuinen.nl hebben wij een moderne en onderhoudsarme tuin ontworpen en aangelegd die in 2012 de tweede plaats in de tuin van het jaar verkiezing gewonnen heeft! Deze tuin is een mooi voorbeeld van een combinatie van nieuwe, moderne elementen, in de vorm van hardhouten vlonders, en bestaande, volgroeide beplanting. Deze combinatie heeft geleid tot een stijlvol geheel met karakter.

Ook in uw Tuin

Ook voor u kunnen we het hele traject verzorgen van tuinadvies, ontwerp, aanleg, onderhoud tot renovering. Ook eenmalige projecten zoals een nieuwe bestrating, of het jaarlijks winterklaar maken van de tuin voeren wij graag uit. Van Gelder Tuinen heeft ook in Hendrik-Ido-Ambacht ruime ervaring in het creatief invullen van kleine of uitdagende buitenruimten zoals het stijlvol aanleggen van een enkele border voor een bedrijfsingang of het groter laten lijken van een klein stadstuintje. Bij een woning in de Sandeling bijvoorbeeld hebben we een complete vernieuwing van zowel de voor- als achtertuin uitgevoerd en een prachtige, onderhoudsvriendelijke tuin gerealiseerd. Door goedgeplaatste verlichting en onderhoudsarme beplanting af te wisselen, is een indrukwekkend geheel ontstaan waar de bewoners geen omkijken naar hebben.

Zelf aan de Slag

Weet u nog niet of u uw tuin wilt laten doen? Of wacht u nog op inspiratie voor stijl of vorm? Niet alleen online maar ook om u heen kunt u mooie tuinideeën opdoen. Loop eens langs de Onderdijk voor kleine, klassieke tuintjes. Of fiets eens door nieuwbouwwijk De Volgerlanden voor jonge, nieuwe en vooral ook trendy tuinaanleg inspiratie. Voor een originele combinatie van organisch groen en moderne kunst kunt u zelfs ideeën opdoen door eens goed naar de rotondes in de omgeving te kijken: de glanzende wereldbol, omringd door water en groene heggetjes in Engelse stijl zult u vast wel eens opgevallen zijn. Zoiets kan ook bij u in de tuin!

Natuurlijk zijn we ook in andere plaatsen als hovenier actief en kunnen we u op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud van service zijn. We zijn onder meer in de volgende steden, dorpen en gemeenten actief:

Barendrecht

Capelle aan den IJssel

Dordrecht

Ridderkerk

Rotterdam

Relevante projecten

Tuinontwerp

Voordat we een tuin aanleggen wordt er een ontwerp gemaakt. Het ontwerp wordt gebaseerd op uw wensen, gecombineerd met de mogelijkheden en waar nodig de omgeving in Hendrik-Ido-Ambacht. Meer weten over tuinontwerp?

Tuinaanleg

Ook voor het onderhoud van uw tuin in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving staat Van Gelder Tuinen voor u klaar, ook voor een beperkt budget! Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin. Meer weten over tuinonderhoud?

Tuinonderhoud

Ook voor het onderhoud van uw tuin in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving staat Van Gelder Tuinen voor u klaar, ook voor een beperkt budget! Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin. Meer weten over tuinonderhoud?

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u gratis vrijblijvend advies ontvangen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen