Hovenier Barendrecht

Van Gelder TUINEN is  hovenier in Barendrecht en omstreken. Wilt u gebruik maken van een van onze diensten of een combinatie van onze diensten voor uw tuin, wij komen graag bij u langs voor een  vrijblijvend kennismakingsgesprek.

WAAROM HOVENIERSBEDRIJF VAN GELDER TUINEN?

Hoveniersbedrijf Van Gelder Tuinen, meer dan 70 jaar geleden begonnen in Ridderkerk als familiebedrijf, heeft al vele tuinprojecten en –ontwerpen uitgedacht en uitgevoerd, ook in Barendrecht. Bij ons kunt u dan ook terecht met al uw stijlwensen: van een landelijke tuin aanleg tot minimalistisch, van Japans tot Engels en alles daartussenin. Daarbij is onze persoonlijke favoriet nog wel het meest ons moderne tuinwerk. Ons hovenierswerk kunt u op deze website zelf beoordelen!

Modern klassieke tuin

PRIJSWINNENDE HOVENIERS

Samen met tuinarchitect Erik van Gelder van stijltuinen.nl zijn wij met een strak uitgevoerde tuin in Ridderkerk tweede geworden bij de tuin van het jaar verkiezing van 2012! Deze tuin is een goed voorbeeld van ons werk als hoveniers, tuinadviseurs en ontwerpers. Zo hebben we nieuwe, moderne elementen toegevoegd zoals de hardhouten vlonders. Door delen van de bestaande, volgroeide beplanting te gebruiken, heeft de tuin direct karakter zonder aan stijl te verliezen.

WAT KUNNEN WIJ VOOR UW TUIN DOEN?

Bij hoveniersbedrijf Van Gelder Tuinen kunt u terecht voor het hele traject van een nieuwe tuin, particulier of zakelijk, van ontwerp tot aanleg tot onderhoud. U kunt ook kiezen voor maar één van deze diensten, zoals uw tuin opnieuw laten bestraten of ons om advies vragen hoe u uw tuin groter kunt laten lijken. Onze tuinmannen verzorgen bijvoorbeeld meerdere keren per jaar in de wijk Buitenoord een in 1997 aangelegde tuin door deze onder andere winterklaar te maken en te renoveren. Op alle drie gebieden hebben we ruime ervaring opgebouwd, ook bij u in de buurt. Ook staan wij u graag bij voor het tuinonderhoud bij uw bedrijfsterrein.

Tuinverlichting aanleggen

Neem gerust contact op voor een kennismaking, we staan voor u klaar!

Relevante projecten

WAT KUNT U VOOR UW TUIN DOEN?

Heeft u het gevoel dat u tuin een opknapbeurt nodig heeft of wilt u uw bedrijfstuin opnieuw laten doen, maar wilt u eerst zelf ideeën opdoen voordat u ons inschakelt? Een beetje inspiratie opdoen kan nooit kwaad! Niet alleen online maar ook bij u in de buurt zijn er mooie plekken waar u tot nieuwe ideeën kunt komen. Hoveniersbedrijf Van Gelder Tuinen werkt samen met vele experts op het gebied van tuinmaterialen. Door onze samenwerking met deze experts kunnen wij dit direct in uw tuin verwerken!

PROEF DE SFEER

U kunt natuurlijk ook eerst sfeer gaan proeven bij tuinen in de buurt. Loop eens door wijken die u mooi vindt en ontdek wat voor stijl u aanspreekt. Voor modern uitziende tuinen kunt u bijvoorbeeld door een nieuwbouw- of villawijk wandelen waar u de nieuwste tuintrends ontdekt. Of kijk eens bij oudere dorpsstraten in de regio voor een klassieke of landelijke stijl. Vooral tuinen langs het water bieden u goed zicht op wat allemaal mogelijk is. Wilt u juist terug naar de natuur of duurzame, inheemse beplanting voor een natuurlijke tuin, wandel dan eens door het nieuwe natuurgebied in de Zuidpolder, of doe tuinideeën op in de Carnisse Grienden. Vertel ons wat u mooi vindt en wij kunnen dit ook voor u waarmaken!

Wij denken met u mee!

Als u al een globaal idee heeft voor uw tuin, of u heeft een tuin gezien die bij uw wensen past, dan kunnen wij u helpen met de verdere uitwerking. Afhankelijk van uw plannen kunnen we een passend tuinontwerp maken. Zodra u als klant bij Hoveniersbedrijf Van Gelder Tuinen een betaald tuinontwerp laat maken, mag u deze natuurlijk altijd meenemen naar een andere hovenier.

Voordat we beginnen met ontwerpen, komen we altijd eerst bij u langs in Barendrecht. Iedere tuin is uniek en samen komen we tot de beste ideeën!

Natuurlijk zijn we ook in andere plaatsen als hovenier actief en kunnen we u op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud van service zijn. We zijn onder meer in de volgende steden, dorpen en gemeenten actief:

Capelle aan den IJssel

Dordrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Ridderkerk

Rotterdam

Zwijndrecht

Tuinontwerp

Voordat we een tuin aanleggen, wordt er een ontwerp gemaakt. Het ontwerp wordt gebaseerd op uw wensen, gecombineerd met de mogelijkheden en waar nodig de omgeving in Barendrecht. Meer weten over ontwerp?

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is bij uitstek het werk van een hoveniersbedrijf. Heeft u al een tuinontwerp? Dan komen wij dit graag bij u in Capelle aan den IJssel aanleggen. Meer weten over tuinaanleg?

Tuinonderhoud

Ook voor het onderhoud van uw tuin in Barendrecht en omgeving staat Van Gelder Tuinen voor u klaar, ook voor een beperkt budget! Zo heeft u geen omkijken meer naar uw voor- of achtertuin. Meer weten over tuinonderhoud?

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u gratis vrijblijvend advies ontvangen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen