Hovenier Ridderkerk

Hoveniersbedrijf van Gelder Tuinen is van oudsher gevestigd in Ridderkerk. In ons pand aan het Havenhoofd 11 hebben wij al menig tuinontwerp uitgedacht. Alhoewel je bij ons met al je wensen (landelijk, Japans, mediteraans, Engels, Frans etc.) terecht kunt werken wij het liefst met moderne ontwerpen en materialen. Samen met Erik van Gelder van stijltuinen.nl (tuinarchitect) zijn wij, met een strakke tuin in de wijk Drievliet,  in 2012 zelfs tweede geworden bij de tuin van het jaar verkiezing! Deze tuin is een goed voorbeeld van waar we toe in staat zijn. Zo is er naast het toevoegen van nieuwe elementen (bijvoorbeeld hardhouten vlonders) ook gebruik gemaakt van de bestaande beplanting. Dit zorgt ervoor dat de tuin direct meer karakter heeft en een stuk ouder lijkt.

Bij hoveniersbedrijf van Gelder Tuinen kunt u zowel terecht voor een volledig traject van ontwerp tot aanleg en onderhoud, als voor één van deze diensten afzonderlijk. Op alle drie de gebieden hebben wij namelijk ruime ervaring opgebouwd. Hieronder kunt u meer informatie vinden over onze eerdere klussen in Ridderkerk. Wilt u ook de klussen uit andere plaatsen zien? Dan kunt u terecht onder het kopje Foto’s of  “Projecten” in de menubalk.

Deze tuin in Ridderkerk werd beloond met een tweede plaats in de tuinaanleg-competieie 'Tuin van het jaar'in 2012

NOG GEEN IDEE HOE U UW TUIN WILT?

Een beetje inspiratie opdoen voordat u ons inschakelt kan geen kwaad! Zowel online als in de buurt zijn er mooie plekken waar u tot ideeën kunt komen. Zo kan u bijvoorbeeld bij Snoei Tuinmaterialen terecht (zit ook gevestigd in Ridderkerk). Hier vindt u van alles, van bestrating tot aan veranda’s en tuinhuisjes. Alhoewel u op hun website een hoop kunt vinden, kan langsgaan ook een hele beleving zijn. Zo zijn er verschillende voorbeeldtuinen te bekijken. Snoei Tuinmaterialen werkt samen met Hoveniersbedrijf van Gelder Tuinen; mocht u dus iets moois hebben gezien dan kunnen wij dit direct verwerken in uw tuin!

Mocht u heel specifiek opzoek zijn naar tuinbestrating, dan kan het lonen om eens een bezoekje te brengen aan Tegelhandel Boer (gevestigd in Ridderkerk-Rijsoord). Ook zij werken samen met Hoveniersbedrijf van Gelder Tuinen. Mocht u dus plannen hebben om (sier)bestrating aan te laten leggen, dan kunnen wij hierover meedenken!

Wilt u niet direct een winkel binnenstappen?

U kunt natuurlijk ook eerst wat sfeer proeven op andere plekken. Als u van landelijke tuinen houdt kunt u eens een rondje door het Oosterpark lopen. De tuinen aan de Oosterparkweg kunnen tevens inspiratie bieden. Deze liggen aan het water, dus als u langs het park loopt krijgt u hier ook wat van mee.

Voor een modern uitziende tuin zou u een rondje door een nieuwbouwwijk of villawijk kunnen lopen. De gemeente is bijvoorbeeld bezig met een nieuwbouwwijk (het nieuw Zand) bij het oude complex van Kraanbedrijf Hak. Aangezien hier veel tuinen net aangelegd zijn kan het een mooi moment zijn om juist daar eens te gaan kijken.

Wij denken graag met u mee

Wanneer u een globaal idee heeft of enkele voorbeeldtuinen heeft gezien, kunnen wij u verder helpen met het uitwerken van uw idee. Afhankelijk van uw plannen zullen wij een passend tuinontwerp maken. Voor een kleine voortuin is dit vaak gratis, maar zodra u een grotere tuin heeft betaald u een vergoeding. Een grotere tuin kost ons immers ook meer tijd! Zodra u als klant bij Hoveniersbedrijf van Gelder Tuinen een betaald tuinontwerp laat maken mag u deze overigens altijd meenemen naar een andere hovenier. Dit is niet toegestaan met een gratis tuinontwerp.

tuinontwerp Ridderkerk

Voordat wij beginnen met ontwerpen komen we altijd bij u langs. Iedere tuin is anders en samen met u komen we vaak tot de beste ideeën!

Natuurlijk zijn we ook in andere plaatsen als hovenier actief en kunnen we u op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud van service zijn. We zijn onder meer in de volgende steden, dorpen en gemeenten actief:

Barendrecht

Capelle aan den IJssel

Hendrik-Ido-Ambacht

Dordrecht

Ridderkerk

Relevante projecten

Tuinontwerp projecten

Wij hebben in vrijwel iedere wijk in Ridderkerk (Bolnes, Drievliet, Slikkeveer) een tuin ontworpen. Binnenkort komt er een speciale pagina online waar u de schematische / grafische tekeningen kunt bekijken van al onze tuinontwerpen uit Ridderkerk.

Tuinaanleg projecten

Wilt u weten hoe de door ons aangelegde tuinen eruitzien? Op deze pagina vindt u al onze  tuinaanleg opdrachten in Ridderkerk. Misschien herkent u ze wel!

Tuinonderhoud projecten

Een mooie tuin heeft ook onderhoud nodig. Wij hebben zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten het onderhoud verzorgd. Binnenkort komt er een pagina online waarin u al ons onderhoudswerk in Ridderkerk kunt bekijken.

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u gratis vrijblijvend advies ontvangen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen