Tuinaanleg Rotterdam

Tuinen zijn er in alle maten en vormen. Maar hoe deel je ze in, wat voor materialen gebruik je en hoe zit het met de groene invulling? Een goed tuinidee is niet altijd zomaar voorhanden.

Bekijk al onze projecten in Rotterdam

Kijk voor onze nieuwste tuinideeën eens naar de door ons gerealiseerde tuinaanleg projecten in Rotterdam:

Relevante projecten

ONZE EXPERTISE

Hoveniersbedrijf Van Gelder TUINEN helpt jou bij het verwezenlijken van alle mogelijke tuinideeën. Wij hebben jarenlang ervaring, beschikken over een allround netwerk en hebben al eens landelijke bekendheid gehaald door het winnen van een prijs bij de competitie Tuin van het Jaar!

ONZE ERVARING

Die is divers; van kleine stadstuin tot grote landelijke tuin, van strak tot natuurlijk. Met deze verschillende locaties en stijlen hebben wij, ook in Rotterdam, veel ervaring; steeds met aandacht voor detail. Kijk maar naar de afwerking van stenen plantenbakken, de tuinverlichting en bijvoorbeeld de vijverranden. Ook de keuze voor bestratingmateriaal is bepalend voor hoe een buitenruimte wordt ervaren. Zo zijn we altijd op zoek naar originele oplossingen voor jouw tuin in Rotterdam. En met oog voor al die details bouwen we elke buitenruimte uit tot één geheel, naar de wensen van de eigenaar. Hebben wij u interesse gewekt neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een  afspraak om uw tuinideeën te bespreken.

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u gratis vrijblijvend advies ontvangen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen