Tuinaanleg door van Gelder Tuinen, uw hovenier in Ridderkerk!

Bent u op zoek naar een praktische buitenruimte? Dan is een weloverwogen en uitgebalanceerd tuinontwerp op maat het meest belangrijke uitgangspunt voor een sfeervol geheel! Vaak heeft u zelf al de nodige ideeën voor de tuin, maar het blijkt vaak lastig om alle wensen tot een passend geheel te krijgen. Hoveniersbedrijf Van Gelder TUINEN helpt u daarbij en zorgt in elk tuinontwerp voor rust, eenvoud en vanzelfsprekendheid. Een tuin moet volgens ons in harmonie zijn met uw woning en bovendien aansluiten op de wensen van u als klant. In een tuinontwerp zoeken we ruimte voor verrassingselementen zoals een tuinmuur, een haag of een markante heesterbeplanting. Stuk voor stuk ideeën om uw tuin optisch groter te laten lijken! Daarnaast wilt u wellicht een onderhoudsarme tuin, ook daar denken we graag over mee. Mocht u onze hulp willen inschakelen dan helpen wij u graag met de tuinaanleg in Ridderkerk. Ga maar vast zelf met pen en papier aan de slag. Begin met schetsen, bekijk zelf of iets wel of niet in de tuin past en zet zelf eventueel met touwtjes al het een en het ander in de tuin uit. Blader ook eens door tuintijdschriften, scheur foto’s uit en maak een verzamelmap. Of verzamel een aantal leuke afbeeldingen die u via het internet kunt vinden. Al die info op tafel helpt ons sneller op weg om uw ideale buitenruimte te realiseren!

Bekijk al onze projecten in Ridderkerk

In Ridderkerk heeft Hoveniersbedrijf Van Gelder TUINEN tal van tuinaanleg projecten gerealiseerd. Bekijk hieronder enkele voorbeeldtuinen.

Projecten door van Gelder TUINEN in Ridderkerk

Wij hebben in diverse wijken in Ridderkerk al diverse mooie tuinen mogen aanleggen. Onder andere in de wijken Slikkerveer, Bolnes, Drievliet en Op ‘t Zand hebben wij al veel klanten mogen verblijden met een schitterende nieuwe tuin. Verder zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van een tuin bij uw nieuwbouwwoning. De complete tuinaanleg valt dan onder onze verantwoordelijkheid. Ook kunnen we uw bestaande tuin renoveren of letterlijk helemaal op de schop nemen! Tuinrenovatie behoort dan ook zeker tot een van onze veelvoorkomende werkzaamheden. De tuinen die u op deze pagina kunt vinden zijn zowel strakke en moderne tuinen als natuurlijk geïnspireerde tuinen. Veel variatie in de beplanting is daarin een belangrijk kenmerk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tuin met mooie strakke lijnen en vervolgens door middel van beplanting de tuin een natuurlijke sfeer meegeven. Dit kan meteen fraaie bloeiende vastenplantenborder. Of wat dacht u van variatie met siergrassen? Dit geeft vooral in de winter een mooie sierwaarde aan uw tuin. Op die manier kunt u het gehele jaar door genieten van uw tuin. Het tuinonderhoud kunnen wij uiteraard voor u verzorgen, maar we maken ook graag een doordacht beplantingsplan voor u. Op die manier kunt u zelf (of in samenwerking met ons) uw groene vingers in een onderhoudsarme tuin aan het werk zetten. Informeer daarom zeker bij ons naar alle mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg in Ridderkerk, we staan u graag te woord!