Tuinaanleg door van Gelder Tuinen, uw hovenier in Ridderkerk!

Een weloverwogen, uitgebalanceerd tuinontwerp op maat is het meest belangrijke uitgangspunt voor een sfeervolle en praktische buitenruimte. Vaak heeft u zelf al een tuinidee, maar blijkt het lastig om alle wensen tot één, passend geheel te krijgen. Hoveniersbedrijf Van Gelder TUINEN helpt u daarbij en zorgt in elk tuinontwerp voor rust, eenvoud en vanzelfsprekendheid. Een tuin moet volgens ons in harmonie zijn met de woning en aansluiten op de wensen van de klant. In een tuinontwerp zoeken we ruimte voor verrassingselementen zoals een tuinmuur, een haag of markante heesterbeplanting. Stuk voor stuk ideeën om uw tuin optisch groter te laten lijken. Mocht u onze hulp willen inschakelen wij helpen u graag met de tuinaanleg in Ridderkerk, ga dan vast zelf met pen en papier aan de slag. Begin met schetsen, ervaar zelf of dingen wel of niet passen en zet desgewenst met touwtjes al een en ander in de tuin uit. Blader ook eens door tuintijdschriften, scheur foto’s uit, maak een verzamelmap. Al die info op tafel helpt ons snel op weg naar uw ideale buitenruimte

Bekijk al onze projecten in Ridderkerk

In Ridderkerk heeft Hoveniersbedrijf Van Gelder TUINEN tal van tuinaanleg projecten gerealiseerd. Bekijk hieronder enkele voorbeeldtuinen.

Projecten Ridderkerk

Wij hebben in diverse wijken in Ridderkerk al diverse mooie tuinen mogen aanleggen. In de wijken Slikkerveer, Bolnes, Drievliet, en het t’Zand, hebben wij al veel klanten mogen verblijden met een nieuwe aangelegde tuin. Ook kunnen wij de aanleg verzorgen van u tuin bij uw nieuwbouw woning, of uw bestaande tuin renoveren of helemaal op de schop nemen. De tuinen die u op deze pagina kunt bekijken zijn zowel strakke tuinen als natuurlijk ogende tuinen. Met veel variaties aan beplanting. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tuin met mooie strakke lijnen, en dan met de beplanting de tuin een natuurlijke sfeer mee geven. Dit kan je bijvoorbeeld met een mooie bloeiende vastenplanten border doen gevarieerd met siergrassen, dit geeft in de winter een mooie sierwaarde aan uw tuin. Zodat u het gehele jaar door kan genieten van uw tuin. Wij maken graag een doordacht beplantingsplan voor u.