Tuinaanleg Zwijndrecht

Wonen in een fraai rivierenlandschap, genieten van mooie natuur en grote steden binnen handbereik? Zwijndrecht is dan een ideale plek om te wonen! En bij een fraai huis mag een nieuwe tuin natuurlijk niet ontbreken. Of gaat het juist om het herinrichten van een tuin? Wat nou ook precies het geval is, Van Gelder Tuinen zorgt ook in Zwijndrecht voor de mooiste tuinen. We vertellen daar dan ook graag wat meer over.

Bekijk hieronder diverse voorbeeldtuinen die wij hebben mogen aanleggen in Zwijndrecht:

Relevante projecten

HOE ZIET DE IDEALE TUIN ERUIT?

Een nieuwe tuin laten aanleggen, of je bestaande tuin herinrichten, is waarschijnlijk voor jou geen alledaagse klus. Wat dan voor jou in zo’n geval van het grootste belang is, is de vraag de ideale tuin er precies uit ziet. Dat is een vraag die Van Gelder Tuinen niet voor jou kan beantwoorden, maar we kunnen je zeker wel een end op weg helpen. Zolang jij maar weet waar je op het gebied van sfeer en stijl van houdt, kunnen wij zorgen voor de tuinaanleg en het tuinontwerp in Zwijndrecht of een andere plek in de buurt. Ga er dus eerst eens lekker voor zitten om te bedenken hoe jouw ideale tuin eruit kan zien. Kijk daarvoor uiteraard ook verder rond op onze websites en bekijk de fraaiste voorbeelden.

VAN GELDER TUINEN: (BIJNA) ALLES IS MOGELIJK!

Van complete tuinaanleg tot het maken van een onderhoudsplan dat jezelf uit gaat voeren en alles wat daartussenin zit: bij Van Gelder Tuinen is (bijna) alles mogelijk! Hulp nodig bij het restylen van je tuin? Wij helpen je er graag bij! Of is het zo dat een kleine tuin herinrichten aan de orde is? Ook dan staan we voor je klaar. Prachtige wijken in Zwijndrecht om tuinen aan te leggen zijn voor ons bijvoorbeeld de groene wijken Kort Ambacht en Nederhoven. Of wat dacht je van een nieuwe tuin laten aanleggen in het pittoreske Heerjansdam? En dat geldt uiteraard verder ook voor alle andere wijken, buurten en plaatsen in Zwijndrecht: wij gaan graag met je tuin aan de slag.

EEN PRIJSWINNAAR AAN HET WERK

Bij Van Gelder Tuinen zijn we er stiekem wel trots op dat we in 2012 de tweede plek behaald hebben in de tuin van het jaar verkiezing. Dit had ook zeker te maken met het tuinontwerp van deze tuin dat was uitgevoerd door tuinarchitect Erik van Gelder. Het doel is natuurlijk niet om met jouw tuin ook een prijs te winnen, al streven we zeker naar het beste! We zijn pas tevreden als jij optimaal kunt genieten in je tuin. Dat geldt zeker in de zomer, maar ook in de winter mag een tuin een plek zijn waar je lekker vanuit de woonkamer of vanuit de keuken van kunt genieten. Heb je hulp nodig bij het winterklaar maken van je tuin? Ook dan kunnen we het nodige voor je betekenen! En in het voorjaar komen we graag weer terug om de tuin weer uit de winterslaap te toveren. Een tuinonderhoudscontract is bij ons mogelijk zodat wij op geregelde basis er voor kunnen zorgen dat jouw tuin helemaal up-to-date is!

OPTIE VOOR DE KIDS

Heb je (kleine) kinderen die graag in de tuin willen spelen? Wij kunnen zeker met je meedenken waar het de kids betreft. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van een klein speeltuintje of een speelhoek. Bij grotere tuinen zou een klein voetbalveldje tot de mogelijkheden behoren. Uiteraard richten we de tuin zo in dat je zelf ook gewoon plezier van het geheel kunt hebben. En we denken ook vast vooruit: de ruimte waar je kinderen nu nog spelen kan eenvoudig weer bij de tuin gevoegd worden als ze zo groot zijn dat ze er toch niet meer spelen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Een tuin in Zwijndrecht moet gewoon een leuk plekje worden. Heb je allemaal ideeën en zou je daarover graag met een expert van gedachten willen wisselen? Neem dan contact op met Van Gelder Tuinen! We kunnen ook bij jou thuis langskomen om te kijken wat er allemaal met de tuin kan gebeuren. Restylen van de tuin, herinrichten of een nieuwe tuin? Wij draaien onze hand er niet voor om! Geheel vrijblijvend kun je meer informatie bij ons opvragen. Schroom dus niet en zorg er vandaag nog voor dat je de tuin gaat krijgen die je altijd al had willen hebben.

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u gratis vrijblijvend advies ontvangen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen