Tuinaanleg Hendrik Ido Ambacht

Om ideeën op te doen voor jouw unieke tuin raden we je aan zowel online bij onze tuinaanleg projecten als buiten om je heen te kijken om jouw droomtuin helder te krijgen. Of je kunt op die manier zien wat allemaal mogelijk is. Ook wij hebben in en rondom Hendrik Ido Ambacht in vele verschillende tuinen werk geleverd, beantwoord aan ieders wensen en tuingebruik.

Bekijk hieronder diverse voorbeeldtuinen die wij hebben mogen aanleggen in Hendrik ido Ambacht:

Relevante projecten

TUINAANLEG HENDRIK IDO AMBACHT

Een tuin is voor iedereen weer anders. Voor de één is het een plek om lekker zelf de handen in de aarde te steken, voor de ander is het vooral een plek om gezellig buiten te zitten met een boek of met familie en voor weer een ander is het vooral een sierobject: iets moois en eigens om naar te kijken. Voor al deze voorkeuren is het belangrijk om goed over de tuinaanleg na te denken. Ook voor de tuinman betekent dit een andere aanpak: voor de één is alleen ondersteuning in de aanleg nodig, voor de ander is dit vooral meedenken bij het ontwerp, en voor een derde kunnen wij bij zowel het ontwerp als de aanleg en zelfs het onderhoud veel betekenen. Bij dit alles hebben wij ruime ervaring en voor iedere (bedrijfs)tuin of plantsoen in Hendrik Ido Ambacht hebben wij een passend tuinadvies!

PRIJSWINNENDE TUINEN

Niet alleen hebben wij solide ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van hovenierswerk, van complete vernieuwing tot renovering tot op het jaarlijks winterklaar maken van jouw tuin, ons werk is ook erkend bij de tuin van het jaar  verkiezing waar wij in 2012 de tweede prijs voor hebben gekregen. Samen met tuinarchitect Erik van Gelder van stijltuinen hebben wij een strakke, moderne en zeer onderhoudsarm ontwerp in Ridderkerk uitgevoerd dat een perfect voorbeeld vormt van ons beste werk. Ook voor jou in Hendrik Ido Ambacht kunnen wij dit bieden. Vertel ons wat je wilt en geniet simpelweg van je ideale buitenruimte, van het voorjaar tot en met de winter!

TUINONTWERP

Voordat we een tuin aanleggen wordt er een ontwerp gemaakt. Het ontwerp wordt gebaseerd op jouw wensen, gecombineerd met de mogelijkheden en waar nodig de omgeving in Hendrik Ido Ambacht. Meer weten over ontwerp?

TUINONDERHOUD

Ook voor het onderhoud van je tuin in Hendrik Ido Ambacht en omgeving staat Van Gelder Tuinen voor je klaar, ook voor een beperkt budget! Zo heb je geen omkijken meer naar je tuin. Meer weten over tuinonderhoud?

WIJ DENKEN MEE

Als je al een globaal idee hebt voor je eigen tuin, of je hebt een tuin of bestrating gezien die bij je wensen past kunnen wij je verder helpen met de uitwerking, of het nu gaat om een kleine update of een grondige renovatie. Voor een gezin in de nieuwbouwwijk De Volgerlanden hebben wij bijvoorbeeld een moderne, strakke en stijlvolle tuin aangelegd die daarnaast op een aantrekkelijke manier ruimte biedt voor spelende kinderen. Zo hebben wij door middel van kunstgras een trampoline naadloos in het ontwerp op kunnen nemen en dankzij het robuuste materiaal blijft de tuin ook bij intensief spelen nu prachtig groen.

En in het centrum van Hendrik Ido Ambacht hebben wij recent weer een heel andere opdracht mogen doen: daar was het nodig de tuin een heel stuk op te hogen en dus ook deels opnieuw in te richten, waaronder met een compleet nieuw gazon. Dankzij het toevoegen van vlonders en een hardhouten trap naar de waterkant is deze tuin nu helemaal af en kunnen de eigenaren weer opnieuw van hun eigen plek genieten!

MAAK EEN AFSPRAAK

Samen met jou maken we een passend tuinontwerp; voor kleine tuinen zelfs kostenloos! Een grotere tuin betekent voor ons natuurlijk meer werk en dus kosten, maar een betaald tuinontwerp mag je altijd meenemen naar een andere hovenier. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak en wij helpen je je tuindroom waar te maken!

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u gratis vrijblijvend advies ontvangen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen