Hovenier Dordrecht

Bent u op zoek naar een hovenier voor uw tuin in Dordrecht? Dan helpen wij u graag! Van Gelder Tuinen verzorgt tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud aan zowel particulieren als bedrijven. We zijn thuis in diverse stijlen, zoals moderne, onderhoudsarme stadtuinen, maar ook grote en weelderige tuinen. Hieronder vindt u enkele van onze projecten in Dordrecht.

TUINIDEEËN DORDRECHT

Sfeervolle mooie tuin moderniseren met tuinverlichting

WAAROM VAN GELDER TUINEN VOOR UW TUIN?

Van Gelder Tuinen is een hoveniersbedrijf uit Ridderkerk dat al sinds 1940 tuinen ontwerpt, aanlegt en onderhoudt. Eigenaar René van Gelder is de 4e generatie in deze hoveniersfamilie en het vak is hem met de paplepel ingegoten. Ook is het bedrijf met zijn tijd meegegaan, waardoor Van Gelder Tuinen zijn klanten een breed aanbod van stijlen en diensten kan aanbieden. Op onze tuinprojecten pagina kunt u deze diversiteit met eigen ogen zien. Als u zelf ideeën heeft voor uw voortuin of achtertuin, dan horen we die graag en we denken natuurlijk graag mee met uw wensen en voorkeuren. Zo komen klanten regelmatig met een eigen tuinontwerp, welke we dan samen met de klant uitwerken. Wilt u meer informatie over onze diensten, dan kunt u hierover informatie vinden op onze tuinaanlegtuinontwerp en tuinonderhoud pagina.

Kennismaken met Van Gelder Tuinen

HOVENIER VOOR MKB EN GROOTBEDRIJVEN IN DORDRECHT

Zoekt u een hovenier voor tuinonderhoud of voor het ontwerpen of aanleggen van een tuin voor uw bedrijf? Met Van Gelder Tuinen heeft u een ervaren en betrouwbare partner voor uw bedrijf. We bieden tuinonderhoudscontracten waarbij we de complete verzorging van de tuin beheren.

Relevante projecten

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u gratis vrijblijvend advies ontvangen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen