Tuinaanleg Dordrecht

Dordrecht is een schitterende stad in Zuid-Holland en heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Nederland. Het prachtige historische centrum herinnert aan dit rijke verleden. Maar ook in de omliggende wijken is het goed wonen en een fraai aangelegde tuin is daarbij een factor van belang die het wonen in deze mooie stad nog aangenamer maakt.

Bekijk hieronder diverse voorbeeldtuinen die wij hebben mogen aanleggen in Dordrecht:

Relevante projecten

EEN TUIN IN DORDT

Al heet de stad dan officieel Dordrecht, de inwoners en ook vele mensen van buiten de stad, korten dat graag af tot Dordt. Woon je in Dordt en heb je een tuin die nog wel wat fraaier kan worden? Wij kunnen je daar op vele manieren bij helpen! Heb je hele groene vingers, dan hoeven wij het ontwerp van je tuin alleen maar te stroomlijnen en perfectioneren en dan kun je zelf aan de slag gaan om het helemaal naar eigen wens te maken. Maar de een is de ander natuurlijk niet, dus als je het liefste alles op het gebied van je tuin uitbesteed, dan staan wij ook voor je klaar. Van ontwerp tot onderhoud en van compleet nieuwe tuin tot het herinrichten van de tuin: bij Van Gelder Tuinen kun je maatwerk verwachten, in zowel Dordrecht als ver daarbuiten!

STIJL EN SFEER

Stijl en sfeer zijn zeer persoonlijke zaken. Bij Van Gelder Tuinen zijn wij ons daar uiteraard van bewust. Heb je in je woning een bepaalde stijl opgezet, bijvoorbeeld modern of juist rustiek, en wil je die lijn in je tuin door gaan zetten? Wij maken een ontwerp op maat waarbij jouw woonkamer, keuken of eetkamer een prachtige eenheid vormen met de achterliggende tuin. In de zomer maak je op die manier van je huis en tuin een prachtig geheel en in de winter kijk je als het ware in een spiegel als je in de warmte geniet van je schitterende tuin in Dordrecht. Ook een tuin bij nieuwbouw is iets wat wij goed kunnen realiseren.

PRIJSWINNENDE TUINEN

Onze tuinen zijn niet zo maar tuinen! Zo hebben we samen met tuinarchitect Erik van Gelder van stijltuinen  een strak uitgevoerde tuin in Ridderkerk gerealiseerd en zijn daarmee tweede geworden bij de tuin van het jaar verkiezing van 2012! Deze tuin is een prachtig voorbeeld van onze manier van werken op het gebied van tuinaanleg en ontwerp. Uiteraard kunnen we er ook voor zorgen dat jij zo’n tuin in Dordrecht kunt krijgen. En wat dacht je dan van de schitterende tuinen die aangelegd zouden kunnen worden in het nieuwe nieuwbouwproject Wilgenveld ? In de prachtig bij de Biesbosch gelegen wijk De Hoven hebben we hier al meerdere keren een tuinontwerp voor een nieuwbouwhuis gemaakt en ook het tuinonderhoud verzorgen we in deze wijk 10, in Dubbeldam. Daarnaast staan we in de startblokken om in het nieuwe project Wilgenveld aan de slag te gaan. Een tuinontwerp voor een nieuwbouwhuis kan daar uiteraard ook uitstekend van pas gaan komen.

HET TUINONTWERP

Hoe ziet de ideale tuin er precies uit? Dit is uiteraard een zeer persoonlijke vraag en niet onbelangrijk is dan ook hoe groot de tuin is. Hoe is de ligging ten opzichte van de zon, hoeveel zonlicht is er in de tuin en wat is de bodem? Wij houden met al die zaken rekening als we aan de slag gaan met het tuinontwerp en zeker in bijvoorbeeld de binnenstad van Dordrecht kan dat van zeer groot belang zijn. Uiteraard is het zo dat jouw wensen daarbij centraal staan: een tuin is pas echt een tuin als jij je er helemaal thuis voelt!

KINDEREN IN DE TUIN

Wil je graag een fraai aangelegde tuin waar je zelf van kunt genieten, maar moet het ook aangenaam zijn voor de kinderen in de tuin? Ook dan denken we bij Van Gelder Tuinen graag met je mee! We maken van de tuin een plek waar het hele gezin van kan genieten. En wie weet stimuleert een leuke tuin de groene vingers van je kids ook nog eens!

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je meer weten over onze werkwijze en alle mogelijkheden die er zijn? Maak dan een afspraak zodat wij je helemaal op de hoogte kunnen brengen. En wil je graag een dat jijzelf of een andere professional met onze plannen aan de slag gaat? In overleg is dat allemaal mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak en wij zorgen er voor dat het helemaal in orde komt met die tuin in Dordrecht!

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u gratis vrijblijvend advies ontvangen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen