Milieuvriendelijk terras laten reinigen

Uw terras weer zomer klaar.

Is het tijd om uw tuinmeubilair weer buiten neer te zetten? Dan zal eerst uw terras schoongemaakt moeten worden. De herfst- en winterperiode hebben uw terras bedekt met groene aanslag, mos en onkruid.

Terras reinigen met Terrazz MC
De beste manier om uw terras te reinigen.

Om uw terras grondig te reinigen kunt u het beste de ecologische terrasreiniger Terrazza MC gebruiken. Onze ervaring leert dat de Terrazza MC de veiligste en meest milieuvriendelijke manier is om uw terras te reinigen. Door een tweetraps borstelsysteem reinigt en polijst hij uw terras zonder de voegen en de toplaag te beschadigen.

Voeren wij deze werkzaamheden voor u uit, dan kunt u er voor kiezen om uw voegen opnieuw te laten inzanden. U heeft dan minder last van onkruid groei en uw terras oogt weer als nieuw.

Zelf uw terras reinigen oogt goedkoper.

Gauw de hoge drukspuit erop. Het liefste in combinatie met chemicaliën of kant-en-klare terrasreinigers. Het lijkt zo simpel en goedkoop. Wat u eigenlijk doet is de toplaag van uw terras beschadigen en de planten voorzien van gifstoffen.
Het gevolg is dat u de volgende keer nog harder moet boenen om de, nog vaster gehechte, groene aanslag te verwijderen. Uw planten sneller moet vervangen, doordat de gifstoffen de planten aangetast hebben.

U wilt een schoon terras zonder al teveel kosten.

Hoveniersbedrijf van Gelder Tuinen zorgt daarvoor. Woont u in de regio Rotterdam neem dan contact met ons op. Dit kan per telefoon 0180-798198 of per e-mail info@vangeldertuinen.nl

Meer informatie over onderhoud diensten kunt u vinden op onze tuinonderhoud pagina.

Relevante projecten

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u gratis vrijblijvend advies ontvangen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen