Boomverzorging door Van Gelder Tuinen

Ook op het gebied van boomverzorging bieden we verschillende diensten aan. Zo kunnen we voor u bomen snoeien, kandelaberen en kappen. Tevens zijn we in staat bomen voor u te planten en kunnen we u helpen bij het kiezen van een boom voor uw tuin.

Verzorging appelboom

BOMEN LATEN SNOEIEN

Op een goede manier snoeien zorgt voor een krachtige en gezonde boom. Wilt u de snoeiwerkzaamheden uitbesteden, dan zijn wij u graag van dienst. Bij het snoeien verwijderen we de afgestorven en zieke takken, waardoor de bloei- en vruchtvorming van de boom gestimuleerd wordt. Ook zorgen we dat de vorm en grootte van de boom goed bij uw tuin past. Hierbij letten we ook op de lichtval in uw tuin en natuurlijk uw wensen. We zorgen kortom voor een gezonde boom die goed in uw tuin past. Wilt u bomen laten snoeien in Rotterdam of omgeving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Boom professioneel laten snoeien door Van Gelder Tuinen
Snoeien kronkelwilg
Wilt u uw bomen professioneel laten snoeien? Van Gelder Tuinen staat voor u klaar!
Kandelaberen es
Door het kandelaberen van deze essen krijgen de bomen de kans om opnieuw uit te lopen

BOMEN LATEN KANDELABEREN

Kandelaberen is een specifieke manier van snoeien waarbij alle takken van de boom afgezaagd worden, waardoor de boom de vorm van een kandelaar krijgt. Kandelaberen is een alternatief voor het kappen van de boom, waarbij de boom flink kleiner gemaakt wordt, maar wel gespaard blijft. Niet alle bomen zijn echter geschikt om te kandelaberen en goed advies is hiervoor noodzakelijk. Wilt u bomen laten kandelaberen in de regio Rotterdam? Neem dan contact met ons op en we informeren u graag over de voor- en nadelen.

BOMEN LATEN KAPPEN OF GEHEEL VERWIJDEREN

Het rooien of vellen van een boom is een risicovolle klus. Daarnaast moet de omgekapte boom natuurlijk ook afgevoerd worden. Wij zorgen ervoor dat uw boom op een veilige en professionele manier gekapt wordt. Uiteraard nemen we de gekapte boom en het snoeiafval voor u mee. Wilt u de gehele boom inclusief wortels verwijderen? Ook dat is voor ons geen probleem. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

BOMEN AANPLANTEN

Wilt u uw tuin verfraaien met een mooie boom? Van Gelder Tuinen heeft ruime ervaring met het planten van zowel kleine als grote bomen. Ook kunnen we u adviseren welke boom het beste in uw tuin past. We ontwerpen vele, gevarieerde tuinen per jaar en kunnen u daardoor een goed en eerlijk advies geven. Daarnaast werken we samen met gerenommeerde kwekerijen voor het planten van sierbomen en fruitbomen. Wilt u graag meer informatie over het aanplanten van bomen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

ONZE WERKWIJZE EN KOSTEN

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen we bij u langs om de situatie te bekijken. We maken hierbij een schatting van de werkzaamheden en de kosten. Als u hiermee akkoord gaat, maken we een afspraak om de werkzaamheden uit te voeren. Uiteraard laten we na het werk uw tuin netjes achter.

Van Gelder Tuinen is een ervaren hoveniersbedrijf uit Ridderkerk. We zijn een familiebedrijf dat al 4 generaties lang tuinen ontwerpt, aanlegt en verzorgt. Hierdoor houden we bij het snoeien, kappen, vellen of juist planten van bomen altijd rekening met de rest van uw tuin. Zo houden we rekening met het gevoel van ruimte en sfeer in uw voortuin of achtertuin. Daarnaast letten we eveneens op de lichtval in uw tuin. We geven u een eerlijk advies, maar uw wensen staan natuurlijk altijd op de eerste plaats.

Het versnipperen van hout
Versnipperen van hout
Uiteraard nemen we al het snoeiafval mee en laten we uw tuin netjes achter

WAAR ZIJN WE U GRAAG VAN DIENST

Vanuit Ridderkerk bieden we onze diensten aan in de regio’s rondom Rotterdam en Dordrecht. Wilt u dus een of meerdere bomen laten planten of juist laten rooien in bijvoorbeeld Capelle aan den IIssel, Barendrecht, Zwijndrecht of Papendrecht, dan zijn wij u graag van dienst.

We werken voor particulieren, gemeenten en bedrijven. Hierdoor hebben we ervaring met zowel kleine als grote projecten. Als u vragen heeft of graag meer informatie wilt, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Relevante projecten

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u gratis vrijblijvend advies ontvangen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen