Tuinaanleg Capelle aan den IJssel

CAPELLE AAN DEN IJSSEL: DE GROENSTE STAD

Je herinnert je vast nog wel dat Capelle aan den IJssel in 2015 uitgeroepen werd tot groenste stad van Nederland. Met trots kunnen wij zeggen dat wij met ons tuinaanleg werkzaamheden daar ons steentje aan hebben bijgedragen! In de wijk Rivium, bij de Fascinatio Boulevard, hebben wij de herinrichting van een tuin uitgevoerd. De vraag was vooral of de tuin groener gemaakt kon worden dus is een beplantingsplan gemaakt voor de indeling van de tuin. Bepaalde elementen in de tuin zijn behouden gebleven terwijl de toevoeging van nieuwe elementen zoals de verhoogde, hardhouten vlonder de tuin een prachtige nieuwe look meegegeven heeft!

Bekijk al onze projecten in Capelle aan den IJssel

Relevante projecten

VAN TUINADVIES TOT ONDERHOUD

Van Gelder Tuinen heeft ervaring met alle delen van het proces die bij tuinaanleg en –onderhoud komen kijken. Daarnaast hebben wij ook een reputatie voor kwaliteit en stijl waarmee wij dan ook in 2012 de tweede prijs in de tuin van het jaar verkiezing gewonnen hebben. Samen met Erik van Gelder van stijltuinen.nl hebben wij in Ridderkerk een moderne, harmonieuze tuin uitgevoerd die door een combinatie van nieuwe en oude elementen een strak en karaktervol geheel is geworden. Ons werk, van tuinadvies tot onderhoud kun je op deze site vinden. Misschien herken je wel ons werk uit Capelle aan den IJssel of ontdek je de ideale tuin!

VAN GELDER TUINEN: AANLEG DOOR EXPERTS

Bij de koop van een nieuw huis of bedrijfspand is de tuin vaak het laatste wat de aandacht krijgt bij de verbouwing. Men denkt vaak: dat komt nog wel en na lange tijd is dat ook zo. Maar deze grote klus hoeft lang zo groot niet te zijn als je vreest. Veel werk kun je door ons uit handen laten nemen en zelfs als je handig genoeg bent om dit project zelf aan te pakken kan het inschakelen van een professionele tuinman lonen. Je bespaart hiermee niet alleen veel moeite en kostbare vrije tijd, maar wij kunnen je ook tuinaanleg ideeën bieden die minder voor de hand liggen, zoals tips hoe je je tuin groter kunt laten lijken of je tuin uniek kunt maken. Heb je zelf al een uniek ontwerp of hoeft er alleen maar een deel van de tuin bijgewerkt of gerenoveerd te worden? Ook daar kunnen wij je mee helpen!

TUINONTWERP

Voordat we een tuin aanleggen wordt er een ontwerp gemaakt. Het ontwerp wordt gebaseerd op jouw wensen, gecombineerd met de mogelijkheden en waar nodig de omgeving in Capelle aan den IJssel. Meer weten over ontwerp?

TUINONDERHOUD

Ook voor het onderhoud van je tuin in Capelle aan den IJssel en omgeving staat Van Gelder Tuinen voor je klaar, ook voor een beperkt budget! Zo heb je geen omkijken meer naar je tuin. Meer weten over tuinonderhoud?

Ook jouw buitengebied kunnen we daarbij betrekken door middel van onderhoud, vernieuwing of door de tuin opnieuw in te richten zoals bij de tuin in het Rivium. Heb je de kunst van het tuinieren zelf al onder de knie en ben je helemaal tevreden met je huidige tuin, dan kunnen we je ook bijstaan met de zware of grote klussen zoals het reinigen van de bestrating of de tuin winterklaar maken.

WIJ DENKEN MEE

Voor iedereen met duidelijke tuinplannen, maar ook voor tuineigenaren die graag willen weten wat allemaal mogelijk is, kunnen wij tuinadvies op maat bieden. Afhankelijk van je plannen maken wij een plan of tuinontwerp samen met jou. Voor een kleine voortuin is een nieuw ontwerp gratis, bij een groter oppervlak betaal je een afgesproken vergoeding: een grotere tuin betekent voor ons natuurlijk ook meer aandacht en tijd! Een betaald tuinontwerp kun je vanzelfsprekend meenemen naar een andere hovenier. Dit is trouwens niet mogelijk met een gratis tuinontwerp. Wil je meer weten over ons werk, expertise of de mogelijkheden om je tuin te laten doen? Kijk dan verder op deze site of neem vrijblijvend contact met ons op.

Voordat we beginnen met tuinaanleg komen we natuurlijk eerst bij je langs. Iedere tuin is uniek en samen komen we tot de beste ideeën!

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u gratis vrijblijvend advies ontvangen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen