Tuinaanleg Barendrecht

Hoe deel je je tuin in? Welke materialen gebruik je? Wat voor groene invulling wil je? Een goed tuinontwerp is lang niet altijd makkelijk, zeker als het je eerste tuin is, of als je absoluut geen groene vingers hebt. Wij kunnen je met dit alles en nog veel meer helpen.

Hoveniersbedrijf Van Gelder Tuinen werkt in Barendrecht en omstreken aan de aanleg van tuinen in alle soorten en maten, zakelijk of particulier, in jouw stijl!

Bekijk al onze projecten in Barendrecht

Ideeën voor de aanleg van je eigen tuin in Barendrecht kun je hier opdoen door eens te kijken naar de andere projecten die we al in de regio uitgevoerd hebben.

Relevante projecten

PRIJSWINNENDE TUINEN

Met jarenlange ervaring in tuinaanleg heeft Van Gelder Tuinen niet alleen veel expertise opgebouwd maar ook een reputatie voor kwaliteit en stijl. Samen met tuinarchitect Erik van Gelder van Stijltuinen zijn wij met een strak uitgevoerde tuin in Ridderkerk tweede geworden bij de tuin van het jaar verkiezing van 2012! Deze tuin is een goed voorbeeld van ons werk in tuinaanleg en ontwerp, die we ook voor jou in Barendrecht kunnen realiseren.

AANLEG EN MEER, OOK VOOR JOUW TUIN

Meer dan alleen aanleg nodig? Van Gelder Tuinen helpt je ook bij het ontwerp en onderhoud van je tuin zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Vaak heb je zelf al tuinideeën maar is het lastig om alle wensen tot één passend geheel te krijgen. Wij denken mee en zorgen voor rust, eenvoud en vanzelfsprekende harmonie, helemaal in jouw stijl en passend bij jouw huis of bedrijfspand. Vertel ons wat je wilt en geniet simpelweg van je ideale buitenruimte, ieder seizoen weer!

DUURZAAM

Vooral in Barendrecht is er toenemende aandacht voor milieuvriendelijke, duurzame energie-oplossingen en projectuitvoeringen die dan ook door de gemeente worden gesubsidieerd. Neem dit ook eens mee voor het opnieuw laten doen van je tuin. Of ben je bijvoorbeeld van plan een warmtepomp te installeren in de tuin maar wil je nog steeds een stijlvol aangelegde buitenruimte met groen in plaats van alleen bestrating? Wij kunnen je hier met professioneel advies bijstaan voor een groen resultaat, in iedere zin van het woord!

TUINONTWERP

Voordat we een tuin aanleggen wordt er een ontwerp gemaakt. Het ontwerp wordt gebaseerd op jouw wensen, gecombineerd met de mogelijkheden en waar nodig de omgeving in Barendrecht. Meer weten over tuinontwerp?

TUINONDERHOUD

Ook voor het onderhoud van je tuin in Barendrecht en omgeving staan Van Gelder tuinmannen voor je klaar, ook voor een beperkt budget! Zo heb je geen omkijken meer naar je tuin. Meer weten over tuinonderhoud?

ONZE EXPERTISE

Van kleine stadstuin tot grote landelijke tuin, van strak modern tot natuurlijke eenvoud en steeds met aandacht voor detail. In de wijk Buitenoord hebben wij al jaren met zorg een grote tuin ieder jaar winterklaar gemaakt en waar nodig ook gerenoveerd. Overweeg je je tuin te doen? Kijk maar eens naar de afwerking van plantenbakken en borders, het effect van verlichting in de tuin en de prachtige vijvers. Ook met bestrating kunnen we veel van zelfs de kleinste ruimte maken en zo je tuin groter laten lijken. Met een paar simpele details wordt je tuin spectaculair eigen: één geheel, naar jouw wensen, met ons tuinadvies.

WIJ DENKEN MET JE MEE

Als je al een globaal idee hebt voor je eigen tuin, of je hebt een tuin gezien die bij je wensen past kunnen wij je helpen met de verdere uitwerking. Afhankelijk van je plannen kunnen we een passend tuinontwerp maken. Voor een kleine voortuin bijvoorbeeld doen wij dit gratis, bij een groter oppervlak betaal je een afgesproken vergoeding. Een grotere tuin kost ons natuurlijk ook meer tijd en aandacht! Zodra je als klant bij Hoveniersbedrijf Van Gelder Tuinen een betaald tuinontwerp laat maken mag je deze natuurlijk altijd meenemen naar een andere hovenier. Dit is overigens niet toegestaan met een gratis tuinontwerp. Heb je al een tuinontwerp klaarliggen of wil je met ons overleggen over tuinonderhoud? Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op.

Voordat we beginnen met tuinaanleg komen we natuurlijk eerst bij je langs. Iedere tuin is uniek en samen komen we tot de beste ideeën!

Vrijblijvend advies?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin veranderen of verbouwen? Hovenier Van Gelder Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt al meer dan 70 jaar tuinen aan en helpt u graag met vrijblijvend advies.

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u gratis vrijblijvend advies ontvangen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Contact opnemen